SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Mücadele Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:30:07
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Malatyalı futbolcusu Osman Fırat, takımın iyi bir hava yakaladığını ifade ederek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini söyledi.

Fırat, üzerine koyarak, ilerlemek istediklerini belirterek, "Takımda son haftalarda güzel bir hava yakalandı. 5 haftada üçüncü galibiyetimizi aldık. Puan kaybettiğimiz haftalarda ise güzel futbol oynadık. Bu havayı iç ve dış sahada iyi kullanmak istiyoruz. Güzel de mücadele ediyoruz. Her gün üstüne koyarak ilerliyoruz. Daha da üstüne koymalıyız. Sadece bu iki üç maçlık bir seri olmamalı. Bunu ilk yarının bitimine kadar yaymalıyız. Güzel gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

"Önemli bir galibiyet aldık"

İnönü Stadyumunda 3-1 kazanılan Kayseri Erciyesspor maçını da değerlendiren Fırat; “Kötü bir gidişattan sonra üst üstte aldığımız iki galibiyet takım olarak hepimizi mutlu etti. Bu ligde herkes birbirini yenebiliyor. Bence çok iyi bir takım yoktur. İç sahada ve dış sahada herkes herkesi yenebiliyor. Son Kayseri Erciyesspor maçına bakarsak eğer rakip iyi mücadele etti. Bizde takım olarak iyi mücadele ettik. Tabi gol gecikince ister istemez biraz sıkıntıya düştük. Neticede son 10 dakikada bulduğumuz üç golle kazanmasını bildik. Tabi mutluyuz. Sevinçliyiz. Lig devam ediyor. Bu maçlar gelip geçici. Biran önce maçları geride bırakıp, bir sonraki haftaya odaklanmamız gerekiyor” diye konuştu.

"Dersimize iyi çalışacağız"

Fırat, Altınordu deplasmanından da puan ya da puanlar almak istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Deplasmanda oynanacak olan Altınordu genç bir ekip olduğuna vurgu yapan Fırat, zorlu bir maç olacağının altını çizdi. Fırat, “Kayseri Erciyesspor maçını geride bıraktık. Önümüzde şimdi çok önemli bir Altınordu maçı var. Altınordu takımı bu ligin en iyi takımlarından bir tanesidir. Genç bir ekip. Mücadele eden bir ekip. Bunun farkındayız. Bizde ona göre gardımızı alacağız. Dersimize iyi çalışacağız. Hafta sonu deplasmandan puan veya puanlarla dönerek, taraftarlarımızı ve camiamızı mutlu edeceğiz."

"Elimden geleni yapıyorum"

Fırat, Kendi performansı hakkında da bilgiler vererek, “Tabi ki Yedek kalınca üzülüyorum. Netice de her futbolcu oynamak ister. Üzülmeyen oyuncu bu meslekte işi olmaz. Önemli olan yedek kalan futbolcu her zaman kendini hazır tutmalıdır. Bende sıkıntı çıkarmadan, kendimiz hazır tutuyorum. Her zaman şans bulacak ve oynayacak gibi hazır halde bekliyorum. Bu takımın başında hocalarımız var. Takdir onlarındır. Saygı duymak zorundayız. Neticede onlar her şeyi biliyor. Ben elimden geleni yapıyorum. Oynamayı da temenni ediyorum. İnşallah fırsat gelince, sahaya çıkar kendimi en iyi şekilde gösteririm” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız