SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Oyun Güzel Galibiyet Oldu"

0
Güncellendi - 2018-01-30 01:17:39
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu takımlarından Malatya Büyükşehir Belediyespor’un antrenörü Muhammed Çatar, 1920 Maraşspor karşısında iyi mücadele ederek, güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

  Grup’ta ligin 19.haftasında Malatya Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği 1920 Maraşspor’u 3-0 mağlup eden Malatya Büyükşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.

  Yeni transferleriyle çıktığı üçüncü maçında iyi bir oyun ortaya koyarak, galip gelen turuncu yeşilliler, bir sıra yükselerek, rahat bir nefes aldı.

  Takımın antrenörü Muhammed Çatar, yeni transferlerin takıma uyum sağlamasıyla birlikte daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti.

  1920 Maraşspor karşısında oyunun başından sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini ve oyun disiplininden kopmadıklarını dile getiren Çatar, “Bizim için güzel oyun, güzel bir galibiyet oldu. Takımımız çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Yeni transferlerimizin uyum sağlaması sonrası ortaya konulan oyun bizleri memnun etti” dedi.

  Çatar, Akkuş Belediye müsabakasının ardından sezonun en kritik karşılaşması olan 1920 Maraşspor müsabakasında da taraftarların salonu doldurarak, takıma büyük destek verdiğini belirtti.

  Taraftarlara güzel bir oyun izletip, galibiyet hediye ettikleri için mutlu olduklarını kaydeden Çatar, “Bizi yalnız bırakmayan, her hafta sayısı çoğalan müthiş taraftarlarımıza ve voleybol severlere teşekkür ediyoruz. 1920 Maraşspor karşısında muhteşem bir destek verdiler. Bizimde güzel oyun ve 3-0’lık galibiyetle, bu muhteşem desteğe karşılık verdiğimize inanıyorum. Bizi izlemeye gelen, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi güzel günler yakın” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu başlangıç olsun. Takibinizdeyim.
    0
    0
    Yanıtla