SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Oyun, Güzel Galibiyet'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörü Fahrettin Ömeroviç, 3-0'lık galibiyetin güzel bir oyun sonucu geldiğini belirterek, mutlu olduklarını söyledi.

MALATYA CEPHESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Ömeroviç, Karşıyaka galibiyetinden sonra, şunları söyledi:

"Malatya'daki son maçımızda güzel bir oyun ve güzel bir galibiyetle ayrıldık. Sonuçta futbolcularımızı kutlamak istiyorum. Aynı zamanda sezon boyunca seyircinin bize verdiği destek ve yanımızda olduğu için kutlamak istiyorum. Belki bu güzel oyun , güzel sonuçlar belki geç oldu. Ama bunu hiç bir zaman unutmamak gerekiyordu. Bu futbolcular gerçekten son 10 ay içerisinde gerçekten büyük sıkıntılar yaşadılar. Onun için hiç bir şey kolay değil. Ben inanıyorum ki bundan sonra Malatyaspor daha iyiye doğru gidecek. Sonuçta tekrar söylüyorum, güzel bir galibiyet mutluyuz. Özellikle futbolcularımı ve seyircilerimizi kutlamak istiyorum."

Bu arada, Ömeroviç'i daha önce eleştiren bir basın mensubu alınan galibiyet üzerine özür dilerken, Ömeroviç'ten, "Bir takım sıkıntılar varken, gerçek performans, gerçek anlamda göstermek kolay değil. Çünkü herkesin psikolojisi farklı, benimki de dahil, sizinki de farklı, futbolcularınki de dahil. Sonuçta bunları bir şekilde tutmak aynı zamanda beraber olmak gerçekten kolay değil. Sonuçta 25 kişi farklı karakterler, farklı kalite olarak bunları bir yerde toplamak bu tip durumlarda gerçekten zor oluyor. Sonuçta başardık. Keşke daha önce olsaydı, belki daha farklı yere gelebilirdik, ama sonuçta bizim hedefimiz ligde kalmak. Ondan sonrası inşallah en kısa zamanda Malatyaspor Süper Lige gelecek." yorumu geldi.

KARŞIYAKA CEPHESİ..
Karşıyaka teknik direktörü Reha Kapsal ise şöyle konuştu:

"Biz play off için son şansımızı burada kullanmak istiyorduk. Malatyaspor'un son haftalarda bir çıkışı vardı. Kocaelispor ve Orduspor maçında bir çıkışı vardı. Penaltı da kaçırdık. Devre biterken bir yüzde yüz pozisyonumuz vardı. Böyle maçlarda, çıkışta olan bir takıma karşı 6-7 tane net pozisyonumuz vardı. Bunları çeviremezsek sonuçta mağlup olursunuz. Çünkü sizin bu hatalarınızı karşı tarafta cezalandıracak iyi kalitede bir ekip Malatyaspor. Tecrübeli iyi oyunculardan kurulu. Biz son 2 haftamızı iyi şekilde geçirip hem de önümüzdeki senenin yapılanmasını yapacağız. Malatyaspor'u tebrik ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız