SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Ruhlu' Doktorlar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu'nun bir projesi olan "Ruh Güzeli" Yarışması'nın sonuncusunda Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görevli genç asistan doktorlar "Ruh Güzeli" seçildi.

Kent Konseyi'nin konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Malatya Kent Konseyi İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu’nun projesi olan ve kamuoyundan oldukça ilgi gören “Ruh Güzeli” yarışmasının bu sefer ki talihlileri Turgut Özal Araştırma Hastanesi asistan doktorları oldu.

Araştırma Hastanesi amfisinde yapılan törene İnönü Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Süheyla Ünal, İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu Temsilcisi Rukiye Özmarasalı ile grup üyeleri, Ruh Güzeli seçilen Dr. Dilek Kara Çetin ve Dr. Serdal Özdemir ile çok sayıda hekim ve hastane personeli katıldı.

Törende konuşan Malatya Kent Konseyi İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu Temsilcisi Rukiye Özmarasalı, “günümüzde fiziksel gelişime yapılan yatırım ve gösterilen ilgi ne yazık ki ruhsal ve manevi gelişime yapılmamaktadır, son zamanlarda kime dokunsak bin ah işitiyoruz, bu durum fiziksel gelişime yapılan yatırımın yetersiz olduğunu gösteriyor” dedi. Böyle bir zamanda grup olarak insanların manevi duygularının zenginleştirilmesi için bazı projeler üreterek uygulamaya çalışıyor ve bu konuya hemşerilerimizin dikkatini çekmeye gayret ediyoruz, diyen Özmarasalı “Ruh Güzeli” yarışmasında bu kez bizler için çok değerli olan hekimlerimizi seçtik, dedi. Bilimin ışığında bilim insanı vasfı ile davranış, tutum ve iletişim konularında doktorlarımızın örnek olmalarını bekliyoruz, diye ekleyen Özmarasalı hastanede hastalarla, hasta yakınları ve idarecilerle yapmış oldukları ön çalışmada davranış, tutum ve iletişim konularında iki asistanın öne çıktığını söyledi.

Rukiye Özmarasalı’nın açıklamalarının ardından “Ruh Güzeli” seçilen Çocuk Bölümü Asistan Doktoru Dilek Kara Çetin ile Psikiyatri Bölümü Asistan Doktoru Serdal Özdemir birer çeyrek altın ile ödüllendirildiler.

Söz konusu yarışmadan haberdar olmayan asistan doktorlar bu ödülün sürpriz olduğunu ve böyle bir yarışmaya dâhil edildikleri için duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Tören sonunda Malatya Kent Konseyi İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu Temsilcisi Rukiye Özmarasalı söz konusu yarışmanın 2011 yılında kapsamının genişletilerek devam edeceğini belirtti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız