SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Şeyler Oluyor"

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da, Altay maçı hazırlıkları devam ediyor. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında, teknik direktör Ali Güneş yönetiminde yaptığı tek idmanla hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlı takımda İstanbul'da tedavisi devam eden Emrah Ekmekçi, çalışmada yer almadı. 
 
Sakatlığı devam eden ancak kontrol altında takımla birlikte çalışan Gökhan Sinanoğlu'nun ise Altay maçında forma giymesinin zor olduğu kaydedildi. Hafif sakatlığı bulunan Serdar Karkın'ın Altay maçında kadroda yer alacağı bildirildi. 
 
Futbol şube sorumlusu Bünyamin Geleri de, Altay maçını mutlaka kazanacaklarını söyledi. Geleri, teknik direktör Ali Güneş'in göreve başlamasıyla birlikte takımın iyi bir hava yakaladığını belirterek, "Ali Güneş hocamızın göreve başlamasıyla birlikte takım iyi bir hava yakaladı. Güzel şeyler oluyor. Takımla kısa sürede bir kaynaşma sağladı ve takıma iyi bir hava geldi. Geçtiğimiz hafta sonu Kocaliespor'u deplasmanda 9-0'lık skorla yendik. Takımımızın motive olması adına güzel bir galibiyet oldu"
dedi. 
 
"ALTAY'I MUTLAKA YENECEĞİZ" 
Geleri, Altay maçını kayıpsız geçmek istedikleri kaydederek, "Altay maçını mutlaka kazanmalıyız. Mutlak galip gelme adına takımımız en iyi şekilde hazırlanıyor. Bu maçtan alacağımız üç puan bizim için büyük önem taşıyor. Pazar günü oynayacağımız Altay karşılaşması zorlu ve mücadeleci geçecek. Seyir açısında da zevkli bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Altay, ligde puan olarak üzerimizde yer alıyor. Bu anlamda da 3 puanı çok önemsiyoruz" diye konuştu. 
 
"KENETLENMEMİZ GEREKİYOR" 
Taraftarların, Altay maçında tribünleri dolduracaklarına inandığını ifade eden Geleri, "Taraftarlarımız sezon başından bu yana sahamızda oynadığımız her karşılaşmada yanımızda oldu. Ben, Altay maçında da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Altay maçına takım olarak çok ciddi hazırlanıyoruz. İnşallah hafta sonu sahamızda Altay'ı yenerek, taraftarlarımıza mutluluk yaşatacağız. Herkesin kenetlenerek, takıma sahip çıkması gerekiyor. Yeni Malatya Spor, Malatya'nın takımı ve hedefimiz takımımızı Bank Asya 1. Lig'e çıkartmak" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız