SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Şeyler Üretiliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:13:48
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Hizmet Komitesi üyeleri, yapılacak faaliyetler, planlar ve karşılaşılan sorunların çözümlerini görüşmek için bir araya geldi. 
 
Şahin Doğan'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıda konuşma yapan MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan, "Oluşturulan komitelerin hangi stratejiyle ve alanlarda çalışacaklarına dair üyelerin görüşlerinin alınmasını istedik.Burada güzel şeyler üretilmeye başlandı. Bunu birlik beraberlik içinde yaparsak, bu hizmet, koşturmaca ve bilgi birikimini ilimizde paylaşmak isteyen insanlar yardımcı olursa, kente ciddi şekilde katkı sağlanacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Malatya Aktif İş Adamları Derneği Hizmet komite başkanı Adem Ayıldız ise konuşmasında, ”Her sektör kendi alanında bir araya gelerek kendi gündemlerini, sorunlarını, planlarını ortaya koyarak çözüm önerileri üretmelidir. Meslek içi toplantıların arttırılması ve komitelerin bir araya gelmesi çok önemli. Tüm üyelerin bir birleri ile tanışıp, ticari anlamda ciddi boyutlarda bilgi alışverişinde bulunulmalı ve üyeleri analiz edip toplantıları ona göre rutin bir hale getirmemiz gerekiyor. Ne kadar bir araya gelerek gündemdeki konuları tartışırsak, Malatya’mızın sorunlarına çözüm noktasında daha çok katkı sağlayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız