SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güzel ve Çirkin

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:44:08
Güzel ve Çirkin
A- A+ PAYLAŞ
 
Gösterim tarihi : 18 Mayıs 2012
Yönetmen : Gary Trousdale
Oyuncular : Paige O'Hara , Robby Benson , Richard White , Rex Everhart , Jerry Orbach
Senaryo : Linda Woolverton, Roger Allers, Brenda Chapman
Yapımcı :
Müzik : Alan Menken
Görüntü yön. :
Tür : Animasyon , 3D
Süre : 84 dk. 
Yapım yılı : 1991/2001
Ülke : ABD
Dağıtıcı : UIP
Bel, korkunç canavarın kalesine hapsettiği çok güzel bir genç kadındır. İçinde bulunduğu durumun çaresizliğine rağmen Bel kalenin büyülü çalışanları arasından Çaydanlık, Şamdan ve Masa Saati'yle arkadaş olur ve bu sayede canavarın iç dünyasına bakıp orada gerçek bir prensin ruhunu ve kalbini görür.
Resmi web sitesi : http://disney.go.com/beauty-and-the-beast/

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız