SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel ve Haklı Bir Galibiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2017-08-14 16:10:47
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Evkur Yeni Malatyaspor’un Osmanlıspor karşısında aldığı 3-1’lik galibiyete ilişkin, “Güzel ve haklı bir galibiyet aldık” değerlendirmesinde bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor-Osmanlıspor karşılaşmasını tribünden izleyen Çakır, “Ligin güçlü ekiplerinden Osmanlıspor karşısında haklı bir galibiyet aldık. Rakibi durdurmamızın yanında, gol yollarındaki başarımız ile maçı farklı kazandık” dedi.

Çakır, ligin üçüncü haftasındaki Antalyaspor karşılaşmasının Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacağı müjdesini vererek, şunları söyledi:

“Osmanlıspor karşısında önemli bir galibiyet aldı. Tabi lige galibiyetle başlamak önemliydi. Takımımız iyi mücadele etti ve güzel bir galibiyet aldı. Antalyaspor karşılaşmasını yeni stadımızda oynayacağız. Malatyalılar olarak bize düşen Antalyaspor karşılaşmasında stadı doldurup, takımımıza destek olmaktır. Yeni stadımızı hem Antalyaspor hem de diğer karşılaşmalarda doldurup, takımımıza moral desteği vermeliyiz. Antalyaspor karşılaşmasında 27 bin 44 kişiyi yeni stadımıza bekliyoruz.”

Lige galibiyetle başlayan teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Çakır, “Osmanlıspor karşısında adlığımız galibiyet bizim için çok iyi oldu. Takımımız iyi oynadı ve güzel bir mücadele ortaya koydu. Süper Lig’e güzel bir başlangıç yaptık. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bu.konusmalar.secim.yatirimi.eski.stadi.yikmaya. Gerek.yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    27 bin 44 kişi özel araçla gelse 6700 -7000 araba yapar. Yarısı toplu taşıma yapsa, saatte 7 bin yolcu taşırsa büyük iş. 13 -15 bin kişi maçtan sonra 2 saatte boşaltılır gibi. Maç 21:45 de başlayacak. 23:45 gibi bitse, 2 saatte boşalırsa saat 2 gibi stat boşalır. Gece 2-3'e kadar Maşti'den ileride oturanlar için ekstra seferler şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (6 yıl önce)
    Bence Belediye Başkanı konuşmamalı artık, Kulüp başkanının önüne geçebilecek hiç kimse yorum yapmamalı.
    0
    0
    Yanıtla