SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel ve Nitelikli Bir Eser Bırakacağız"

0
Güncellendi - 2017-12-10 04:46:34
A- A+ PAYLAŞ

  • ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesinde çalışmalar sürüyor.

Yeşilyurt Belediyesinin hem kentin marka değerini yükseltmeye hem de gelecek nesillere yaşanabilir mekânlar bırakmak adına startını verdiği ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesinde çalışmalar tam gaz sürüyor.

BAŞKAN POLAT DEV YATIRIMIN HER AŞAMASINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi’nin iş birliği ile Beylerderesi Baraj Göletinin etrafındaki 1.250 dönümlük alanda uygulanacak ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesiyle ilgili çalışmaları her an takip ediyor.

“PROJEDE HER GEÇEN GÜN CİDDİ MESAFE ALINIYOR”

Sosyal donatılar, rekreasyon alanları ve çeşitli aktivitelerin yapılacağı park alanlarını içerisinde barındıracak projenin her aşamasını yakından takip eden Başkan Polat, kentin marka değerini yükseltecek projede her geçen gün önemli mesafelerin alındığını hatırlattı.

“GELECEK NESİLLERE GÜZEL VE NİTELİKLİ BİR ESER BIRAKACAĞIZ”

Projenin gelecek nesillere bırakılacak değerli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Polat, “Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz “ ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projemiz içerisindeki hizmet alanları ve sosyal donatılarıyla kentimizin yaşam kalitesine artı değerler kazandıracak. DSİ tarafından sürdürülen Beylerderesi Baraj Göletinin yapımıyla paralel devam eden projemiz tamamlandığı zaman başta kentimiz olmak üzere ilçemizin doğal güzelliklerinin daha geniş kesimlere ulaşmasını sağlayacağız. Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimizi buradaki eşsiz doğa güzelliklerinin altında hizmete sunacağımız projemizde ağırlayacak olmanın şimdiden heyecanını yaşamaktayız. Kaliteli hizmetler için disiplinli çalışmadan taviz vermezken, kontrol mekanizmasını sürekli canlı tutuyoruz. Kentimizin turizm ve ekonomik hayatına da ciddi faydalar sağlayacak olan projemizin her aşamasını yakından takip ediyoruz ve bu alanda sık sık incelemelerde bulunuyoruz. Projemizde her geçen gün bir adım daha ileriye gidiyoruz ve bugüne kadar ciddi mesafe almış durumdayız. Bizim bölgemizde ve Türkiye’de örnek alınacak belediye hizmetlerini halkımıza ulaştırma gibi ciddi hedeflerimiz var, bu hedeflere işte böylesine dev yatırımlarla ulaşmaya çalışıyoruz. Halkımıza verdiğimiz 7/24 hizmet üretme sözümüzün arkasındayız, bugüne kadarda bu anlayıştan asla geri kalmadık, hep ileriyi düşündük. Yeşilyurt’un gıptayla bakılacak bir ilçe hüviyetine ulaşması için böylesine değerli yatırımların hayata geçmesine önem veriyoruz.” diye konuştu.

Şehir Parkının sosyal donatıları ve farklı hizmet alanlarıyla dikkat çekici bir atmosfere sahip olacağını hatırlatan Polat, “Projemizde yer alan cami, kafeterya, kır kahvesi, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, oyun parkı, çocuk eğitim alanları, tematik bahçeler, piknik alanları, şelale, oturma alanları, akülü araç pisti, su oyun parkı, mini golf sahası, futbol, tenis, basketbol sahaları ve otopark alanlarıyla geleceğe çok güzel bir eser bırakacağız” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    Şimdiden burnumuza kokular gelmeye başladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aytek (6 yıl önce)
    O bölgede bu proje açıklanmadan birkaç yıl önce arsa toplayanlar ne zaman açıklayacaksınız malum yerin büyük çok sayın elemanları
    0
    0
    Yanıtla
  • cirmiktili (6 yıl önce)
    Mübarek Niagara Şelalesi sanki millet bahçe sulamaya bulamıyor bunlar Şelale cızmışlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Yandaki boş araziye! ne yapacaksınız???
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Başkan dereye akan lağim ne olacak ondanda bilgi verirseniz seviniriz
    0
    0
    Yanıtla