SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güzel Yatırım Sözleri Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya göç nedeniyle eğitim alanında ihtiyaçların arttığı belirtilirken, bu konudaki eksiklerin giderileceği bildirildi.

Malatya Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, "Eğitimle ilgili düzenlenen toplantı, daha çok yatırımla ilgili fiziki şartlarla ilgili okul ihtiyacları derslik spor salonu gibi daha çok eğtimideki teknik bina ve eğitim ihtiyaçlarıyla ilgili etkin bir toplantı oldu"diyerek, yatırım müjdeleri aldıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Esengül Civelek'in başkanlığında Anemon Otel'de düzenlenen eğitim il değerlendirme toplantısını değerlendiren Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, "Bu gün Malatya milli eğitimi için eğitim camiası için güzel ve anlamlı bir gün. Böyle toplantıların Ankara bürokrasisinin siyasilerin katıldığı yereldeki çalışanların bir araya geldiği toplantıların çok büyük faydası oluyor. Elbette bilgilerin karşılaştırılması taleplerin birebir iletmesi noktasında toplantı sayın valimizin başkanlığında yapıldı. Milli Eğitim Müsteşarımız ve değerli genel müdürlerimiz katılmış olduğu tüm ilçelerden kaymakamlarımızın ve milli eğitim müdürlerimizin katıldığı bir toplantı. Ben çok verimli ve iyi geçtiğini düşünüyorum. Hem kendi sorunlarımızı eksiklerimizi net bir şekilde ifade edebilme şansına sahip olduk hemde sıcağı sıcağına taleplerimiz karşılık buldu. Güzel müjdeli yatırımların sözünü aldık" ifadelerini kullandı.

"Eğitimle ilgili düzenlenen toplantı, daha çok yatırımla ilgili fiziki şartlarla ilgili okul ihtiyacları derslik spor salonu gibi konular ele alındı. Daha çok eğitimdeki teknik bina ve eğitim ihtiyaçlarıyla ilgili etkin bir toplantı oldu"diyen Becel, Malatyanın aldığı göçe dikkat çekerek, "Her yıl yeni öğrenciler Malatya'da eğitime katılıyor. Bu durumda göçün büyük etkisi var. Dolayısıyla ihtiyaçlar her geçen yıl artıyor. Bu nedenle yapılan yatırımlar yeterli olamıyor"şeklinde açıklamasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız