SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güzelliğin İpucu Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

Portakal kabuğu özü ve biberiyeden elde edilen bu karışım ciltteki sorunları yok ediyor.

Parlak, canlı ve güzel cilt için önemli olan, tabiata bilinçli yaklaşmak ve hangi bitkinin veya besinin neye yaradığını bilmek.. Örneğin bazı turunçgillerden elde edilen özler, doğadaki nimetlerden biri. Biberiye de cildin dostlarından biri. Yapraklarından elde edilen bazı karışımlar, yaralar ve kesiklerin giderilmesinde kullanılıyor.. Portakal özü derideki bazı sorunları gidermekle kalmıyor. Cildi kaldırarak, gerginleştirici etki de gösteriyor. Üçü bir araya gelince mükemmel bir cilde giden formülü oluşturuyorlar..

Herbalium adlı Doğal Bitki Merkezi'nin müdürü ve Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, lekelere, kırışıklıklara iyi gelen bitkisel çözümlerde bazı bitki ekstreleri ve aromatik ve saf yağlar kullanıldığını söylüyor. Bütün gün deriyi yumuşatması, aydınlık ve parlaklık vermesi için bitkisel ve aromatik yağlar içeren bitki, portakal ve limon ağacı. Volkan Kurt "Bu iki meyvenin kabuğundaki özler neticesinde, deride çok yönlü güzelleştirici etki yaratılıyor" diyor. Sorunları gideren, deriye aydınlık ve parlaklık veren portakal ve limon özleri, biberiye gibi doğal başka bir yağ ile buluşturulduğunda mükemmel bir cilde yol açıyor.

Kurt sözlerine şöyle devam etti:

"Güzelliğin ve gençliğin tabiattaki doğal bitkilerde aranmasının nedeni son yıllardaki eğilimle de ilgili. Çünkü bir çok kadın artık doğal olan kozmetiğe değer veriyor. Doğadaki güzelleştirici formüllere son yıllarda çok önem veriliyor. Bunu derinin onarılmasını ve korunmasını sağlayan doğal kremlere olan ilgiden anlıyoruz. Hem bu ilgi sonucunda hem de gelen talepler doğrultusunda bu kremi üretmişler. Bu aslında tabiatın onun gücüne inananlara adeta bir hediyesi. Örneğin, biberiye doğadaki nimetlerden biri. Yapraklarından hazırlanan bazı karışımlar, yaralar ve kesiklerin giderilmesinde kullanılıyor.. Portakal kabuğu özü, bir çok faydanın yanı sıra cildi kaldırarak, gerginleştirici etki de gösteriyor. Aynı zamanda sivilce giderici etkisi de var. "

Portakal kabuğu özü ve biberiyeden elde edilen bu doğal krem, derideki kırışıklık ve izleri yok ediyor. Daha genç ve yumuşak bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Krem düzenli olarak sabah ve akşam saf gülsuyu ile temizlenmiş cilde uygulanıyor. (yüz ve boyun bölgesi) Dairesel hareketlerle emilmesi sağlanıyor. 12 haftadan sonra cildin daha sorunsuz, genç ve yumuşak bir görünüme kavuştuğu gözlemleniyor. Sadece Ataşehir'deki Herbalium'da bulunan bu doğal krem, Türkiye'nin her noktasına gönderilebiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız