SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzelliğine Güzellik Katacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:45:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bir süre önce Malatya Büyükşehir Belediyesine devredilen Turgut Özal Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunarak, tabiat parkında yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

İnceleme gezisine Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı bazı daire başkanları, şube müdürleri ile Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve müdür yardımcıları da katıldı.

Pınarbaşı’nın, Malatya’nın en güzel mesire ve gezi alanlarından biri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çevre ve Orman Bakanlığı’nın Pınarbaşı’nı 2 yıl önce tabiat parkı olarak tescil edip, bazı restarasyon çalışmalarında bulunduğunu söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak, Orduzu Pınarbaşı’nın korunup, daha otantik ve gezilebilir bir hale getirmek için proje çalışması yaptıklarını vurgulayan Başkan Çakır, “Yaklaşık 10 milyon Türk lirasına mal olacak proje sayesinde Pınarbaşı’nın güzelliğine güzellik katacağız. Koruma kurulunun projelerimizi onaylamasıyla birlikte buradaki çalışmalarımıza hız vereceğiz. 300 dönümlük bir alanda düzenleme yapacağımız gibi Mişmişpark fuar alanını de katarak burayı Malatya’nın akciğeri haline getireceğiz.  İlk olarak burada ağaçlandırmayı ve yeşillendirmeyi artıracağız. Yürüyüş yolları, oturma bantları, spor alanları, otopark ve yolları düzenleyeceğiz. Amacımız ailelerin çocukları ve sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekleri, streslerini atabilecekleri nezih alanlar oluşturmak. Burada şuan Esenlik Şirketimiz hizmet veriyor. Çalışmalarımızın bitmesiyle birlikte Esenlik şirketimiz burada güvenlik hizmeti başta olmak üzere işletme hizmeti de vermeye devam edecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız