SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güzellik Uzmanlığı Kursu

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:52:24
Güzellik Uzmanlığı Kursu
A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında ''Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanlığı Projesi'' eğitimleri başlattı. 
     
Malatya Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanlığı Projesi''nin eğitimlerinin başlaması dolayısıyla Özalper Aile Sağlığı Merkezi'nde tören düzenlendi. 
     
Proje Koordinatörü Derya Cengil, kursun tek grup halinde düzenleneceğini ve 20 kursiyerin eğitim alacağını söyledi. 
     
Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanlığı alanında eğitim almış, sektöre nitelikli eleman kazandırmayı ve işsiz kadınlara meslek edindirmeyi hedeflediklerini ifade eden Cengil, kursiyerlerin en az ilkokul mezunu, diksiyonu düzgün, iletişime açık, herhangi bir iş alanında fiili olarak çalışmayan ve gelir düzeyi düşük kadınlar arasından seçildiğini belirtti.
     
Eğitim programının toplamda 280 saat olduğunu, teorik ve uygulamalı olarak düzenleneceğini kaydeden Cengil, eğitimlerin alanında uzman, en az 10 yıl sektör deneyimi olan, cilt bakım ve güzellik uzmanlığı dalında usta öğretici sertifikasına sahip bir güzellik uzmanı ve kurumda görevli eğitici sertifikası bulunan bir hekim, iki hemşire, bir fizyoterapist ve halkla ulişkiler uzmanı tarafından verileceğini ifade etti. 
     
Cengil, programı başarıyla tamamlayan kursiyerlere, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü onaylı sertifika verileceğini bildirdi. 
     
İl Sağlık Müdür yardımcısı Suat Çoban da, projenin kadınlara kurs bitiminde gerek güzellik merkezlerinde çalışma imkanı sağlayacağını, gerekse de kendi iş yerini açma noktasında bir basamak teşkil edeceğini ifade etti. Projenin hazırlanmasında ve her aşamasında emeği geçen ekibe teşekkür eden Çoban, eğitmen ve kursiyerlere başarılar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • gul (6 yıl önce)
    lutfen ben bu kursa katılmayı cok istiyorum size nası acil ulasabilirim
    0
    0
    Yanıtla
  • aynur (7 yıl önce)
    Kursa kayit nasil yapaboliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Çilem (7 yıl önce)
    Ben kursunuza katılmak istiyorum
    0
    0
    Yanıtla