SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güzelyurt Parkı Açıldı

0
Güncellendi - 2016-08-21 05:19:07
Güzelyurt Parkı Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan- Güzelyurt'ta Güzelyurtlular Derneği'nin girişimi ve Hekimhan Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan 'Güzelyurt Parkı' açıldı.

Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıltaş, Belediye-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Osman Nuri Solmazgül, Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları ve mahalle sakinleri katıldı.

-SOSYAL PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRDİK-

Açılış konuşmasını yapan Hekimhan Belediye başkanı Aliseydi Millioğulları; "Bizler bugüne kadar, Cumhuriyet Halk Partsinin belediyecilik anlayışının bir gereği olarak, rutin belediyecilik hizmetlerinin dışına çıkarak, sosyal hayata canlandıracak bir projeler hayata geçirdik. Yaz aylarında nüfusu artan ilçemiz için bir gelecek vizyonu ortaya koyarak, sosyal alanların arttırılması adına hayati adımlar attık. Altyapı çalışmalarının bir şehrin imarında ne kadar gerekli olduğundan hareketle, ilçe merkezimizle birlikte neredeyse bütün mahallelerimizde yatırımlar gerçekleştirdik. Göreve başladığımız gün nasıl bir heyecan içerisindeysek bugün de aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

-14 YILDIR BİZİ YÖNETEN İKTİDARIN GETİRDİĞİ SONUÇ-

Malatya Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Enver Kiraz konuşmasında; "Güzelyurtlular Derneğinin girişimi ve Hekimhan Belediyesinin katkılarıyla yapılan parkın açılışını gerçekleştiriyoruz. Güzelyurt'a yakışır, mahalle sakinlerinin dinlene bileceği bir alan oluşmuş. Bizim belediyelerimiz her yerde her noktada önemli caba sarf ediyorlar. Hekimhan'ın bütün mahallelerini geziyoruz. Her mahallede mutlaka Hekimhan belediyesinin temelini attığı bir projesi vardır. Ya bir kültür merkezi veya bir park yada başka bir projesi mutlaka vardır." dedi.

Bülten

güzelyurt2

güzelyurt1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kemal (7 yıl önce)
    bir tane yeşil alan varmı herkesin gidip piknik yapacagımız kendi bahçemizden başka. her yer taş yıgını yap sök yap sök oda zaten çukurlar adam boyu..son moda bi arıza bildiriyoruz belediye büyükşehir işi diyor büyükşehir belediyenin işi diyor.agaç dikin topraklı bölümleri çimleyin çiçekler dikin .mezarlıkta ebedeliğinde yüce kayadaki çam agaçları yanmış gitmiş ..
    0
    0
    Yanıtla