SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güzelyurt Şenliği Cumartesi..

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesine bağlı Güzelyurt belde belediyesinin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla "1. Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği" düzenlendi. Şenlik, 1 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Hekimhan Kaymakamı Tülay Baydar, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları ve Güzelyurtlular Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Avşar imzasıyla gönderilen davetiyelerde, şenliğin 13.30'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, açılış ve protokol konuşmalarıyla başlayacağı bildirildi.

15.00'de İnönü Parkı Yazlık Düğün Salonu ile Atatürk Bulvarı'nın açılışının yapılacağı, 15.30'da da Prof.Dr. Kemal Kartal, Doç.Dr. Yusuf Karakılçık, Yrd.Doç.Dr. Hüseyin Erkul, Yrd.Doç.Dr., Aydın Usta ve Yrd.Doç.Dr. Şenol Adıgüzel'in katılımıyla "Yerel Yönetim" konulu bir açık oturum gerçekleştirileceği belirtildi.

Saat 17.00'de Malatya Kültür ve Sanat Derneği tarafından Şiir Dinletisi ve Yöresel Sanatçıların Gösterisi'nin yapılacağı, şölen alanında 18.30'da yemek verileceği, 19.30'da da konser ve havai fişek gösterisinin yapılacağı bildirildi.

Konsere; Selahattin Alpay, Pınar Altınok, Nihal Sayar, Gülcan Deniz, Paşa Sökmez, Naki Yoksuli, Hasan Durak, Hamdi Çalışkan, Fatma Şahin, Celal Adıgüzel ile sürpriz sanatçıların katılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız