SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güzelyurt Şenlik Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:17
Güzelyurt Şenlik Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Güzelyurt Belediyesi Kültür ve Sanat Şenliği yapıldı.

Hekimhan İlçesi Güzelyurt beldesinde iki gün düzenlenen 5. Kültür ve Sanat Şenliği’ne; Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Cumhuriyet Savcısı Metin Kazan, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile çok sayıda davetli katıldı.

Şenliklerin açılış konuşmasını yapan Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, 20 yıldır Güzelyurtlularla iç içe olduğunu, dört dönemdir hiç seçim kaybetmeden belediye başkanlığı yaptığını belirterek, “Güzelyurtlular her şeyin en iyisine, her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ağbaba, “Hekimhan, Güzelyurt kardeşliğin dostluğun başkenti. Bu dostluğu, kardeşliğe, barışa katkı yapan herkesi selamlıyorum. Burada Kurşunlu’dan, Kocaözü’nden, Hasançelebi’den, Girmana’dan, Kuluncak’tan, Hekimhan’dan ve köylerinden gelenler var. Hekimhan demek barış demektir. Hekimhan demek kardeşlik demek” diye konuştu.

CHP Milletvekili Ağbaba, “Güzelyurt’un sadece ismi güzel değil, Güzelyurt’un insanları da güzel. Güzelyurt, hem Hekimhan’da hem Malatya’da, hem de Türkiye’de yetiştirmiş olduğu insanlarla Türkiye’yi aydınlatıyor. Güzelyurt hem Atatürk’e hem de onun emanetine sahip çıkıyor. Bu nedenle Güzelyurtlulara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasında belde belediyelerinin kapatılmasını da eleştiren Ağbaba “Burada bana milletvekili olma görevi verdiniz. İki yıldan beri Malatya’nın milletvekili olmak için uğraşıyorum. Sadece oy verenlerin değil herkesin milletvekili olmaya çalışıyorum. Gece gündüz demeden çalışıyorum. Kimi zaman kapatılan adliyelerimizi, kimi zaman ana yollarımızı söylüyorum. Karşımızda kapatılan beldelerimiz var. Haksızca kapatılan beldelerimiz. Maalesef Güzelyurt gibi Hekimhan’da da kapatılan beldelerimiz var. Konuyla ilgili referandum yaptık ve yetkililere sonuçlarını bildirdik. Bunu kabul etmediğimizi söyledik. İnşallah Güzelyurt Belediyesi’nin bayrağını burada tekrar asmak bize nasip olur. İnşallah bu kapıya bu kilidi vurdurmayız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız