SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güzelyurt'ta Festival Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:30:00
Güzelyurt'ta Festival Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan İlçesi’nde, 5.Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği’nin 10-11 Ağustos günleri yapılacağı bildirildi. 

Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması yaparak, 5.Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği’nin 10-11 Ağustos günleri düzenleneceğini, şenlikler kapsamında Hekimhan, Güzelyurt ve Türkiye sorunlarıyla ve asbestin insan sağılığıyla ilgili panel düzenleneceğini belirtti.

Aliseydi Millioğulları, şenliğin ikinci günü olan 11 Ağustos Pazar günü akşamı Hüseyin Başaran, Fatoş Özgül, Kaya Kuzucu, Aşık Ercan, Mehmet Balaman ve Havva Nur’un konser vereceklerini söyledi.

Aliseydi Millioğulları, bir basın mensubunun, Güzelyurt beldesinin Malatya’nın büyük şehir olanca kapanacak olması nedeniyle 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimde Hekimhan ilçesi belediye başkan aday adaylığınız konuşuluyor, aday adayı olacak mısınız sorusuna karşılık, “Halk istiyor, muhtemelen aday adayı olacağım” diye cevap verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız