SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Yendi Onlar Tatlı Dağıttı

0
Güncellendi - 2016-02-23 20:41:05
AYMS Yendi Onlar Tatlı Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

Doğu derbisinde gülen taraf Alima Yeni Malatyaspor olunca, Malatyalılar 3-0’lık Elazığ galibiyetini doyasıya kutladı. Malatyalı esnaflar tatlı dağıttı.

Sosyal medya başta olmak üzere her platformda derbide alınan galibiyetin tadını çıkaran Malatyalı futbolseverler, Malatya’da yaşayan Elazığlıları da unutmadı. Malatya Kasap Pazarı’nda bulunan esnaflardan Erol Durhan, Hayati Çelik ve Bayram Evren aldıkları tatlıyı aynı yerde esnaflık yapan Elazığlı komşularına ikram etti.

Elazığlı esnaflara tatlı ikram ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Kasap Pazarı esnaflarından Erol Durhan, "Malatyamız açısından çok güzel bir maç oldu. Elazığ’a gidemedik ama ekran başında goller geldikçe yerimizde duramadık. Gerçekten çok önemli bir maç kazandık. Elazığ, Malatya’nın komşu şehri. Bizim de bu civarda Elazığlı esnaf arkadaşlarımız var. Onlara tatlı ikram ettik. Futbolun dostluğu daha güzel. Amacımız kimseyi yaralamak üzmek değil. Elazığ da Malatya da bu ülkenin toprakları. Derbinin rekabeti ve sonucu ne olursa olsun kardeşliğimizi ve dostluğumuzu bozamaz" ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız