SON DAKİKA
SON DEPREMLER

H.B.Girmanaspor Play Off'u Garantiledi

0
Güncellendi - 2017-02-14 04:06:51
H.B.Girmanaspor Play Off'u Garantiledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, ligin bitimine 3 hafta kala Play-Off oynamaya hak kazandı.

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, amatör kümede aldığı sonuçlarla başarılı bir sezona imza atıyor. Son olarak 11. hafta maçında sezonun iddialı takımlarından olan Ataköyspor’u 3 - 0 mağlup ederek, Play- Off biletini bitime 3 hafta kala alan eflatun beyazlılar, önce ligi bitirip daha sonra Play- Off şampiyonluğuna odaklanmak istiyor.

“Tüm Hekimhanlıları bize destek olmaya davet ediyoruz”

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulüp başkanı Nadir Kınık, İHA’ya yaptığı açıklamada 2 sezondur ilçeye ciddi bir heyecan getirdiklerini belirterek, “Amatör ligde güzel işlere imza atıyoruz. Bu sezon takımın maçlarını Hekimhan da oynaması da ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Onlar için de sosyal bir aktivite olarak görülmeye başlandı. Takımın artık şampiyonluk potasında oluşu ve play offu garantilemesi ve BAL ligi hedefine adım adım ilerlemesi söz konusu. Bu sezonla beraber ikinci kez play off’a kalma şansını elde ettik. Hocamız ve yönetimimizle birlikte play off’u da oynamayı ve BAL ligine yükselmeyi hedefliyoruz. Sayın kaymakamımız ve belediye başkanımızın bizlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Oyuncularımız ve aramıza katılan yeni takım arkadaşlarımız bizlere yürekten inanıyorlar. Hekimhan ilçesi spora çok tutkulu ve futbolu seven bir ilçe. Daha önceki yıllarda Demirçelikspor’un başarıları vardı. Ancak yıllar geçmesine rağmen BAL seviyesinde bir oluş gerçekleşmedi. Şimdi biz bu gücü kendimizde görüyoruz ve taraflı tarafsız, tüm Hekimhanlıları bize destek olmaya davet ediyoruz. Oluşan bu boşluğu doldurmak için var gücümüzle çabaladık. Sağ olsun belediye başkanımızın isteği ve bizlere sunduğu destek en büyük güç oldu. Eski futbolcu kardeşlerimizin önerileri ile maçlarımızın ilçe stadında oynanması da taraftar desteğini artırdı” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    İnönü Üniversitesini kim eleyecekse o çıksın Play offlardan
    0
    0
    Yanıtla
  • Gonlumuz universitenin dusmesinden yana daha iyi ve malatyayi temsil edecek iyi bir takim cikmali
    0
    0
    Yanıtla