SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ha İnönü Olmuş, Ha Hilmioğlu"!

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:30:01
A- A+ PAYLAŞ

Ergenekon davasının sonuçlanmasının ardından, İnönü Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'nun aldığı 23 yıllık mahkumiyetle ilgili "yüksek (!) görüşlerini" açıklayan, "2000 sonrasının demokrasi keşifçilerinden- yılmaz demokrat- demokrasi havarisi- demokrasi savaşçısı- yüce siyaset adamı "  ve İnönü Üniversitesi mezunu dershane işletmecisi AKP Malatya Milletvekili  Mustafa Şahin, “1980 sonrasında ve 1997 Şubat sonrasında insanlarımızın ensesinde boza pişirenler bugün hesap veriyorlar” dedi. 

AKP İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve parti yöneticileriyle birlikte Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, Ergenekon davasına da temas etti. Malatya İnönü Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’na Ergenekon davasında verilen cezayı da değerlendiren Şahin, “Verilen cezalar ortada. Bağımsız adil yargıdan yanayız. Allah’a hamd olsun, insanların kafalarındaki karışıklıkları giderecek düzenlemelerden sonra yargı da kimsenin bir tek laf edemeyecekleri duruma geldi. Ergenekon davasında devam eden bir süreç vardı. Malatya İnönü Üniversitemiz huzur kenti iken, o günün şartlarında başörtülü öğrencilerimize ne kadar zulümkar davrandıklarına herkes şahit oldu. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne başörtülü gidenlere dahi karışılıyordu. 1980 sonrasında ve 1997 Şubat sonrasında insanlarımızın ensesinde boza pişirenler bugün hesap veriyorlar” dedi. 

Şahin, sözlerine şöyle devam etti: “Ergenekon davasında yargılanan ve ceza alan Fatih Hilmioğlu’nun arkasından masumane taleplerini iletenler, arkasından rahmet okuyan ana muhalefet partisi yetkililerine bir teklifim olacak. Malatya İnönü Üniversitesi ismini Fatih Hilmioğlu diye değiştirsinler destek vereceğim. Benim için hiç fark etmiyor. Ha İsmet İnönü olmuş, ha Fatih Hilmioğlu olmuş. Fatih Hilmioğlu ismini versinler destek vereceğim. Eğer bu zatı o kadar seviyorlarsa, 2007 yılındaki seçimde kendi listelerinde milletvekili adayı gösterselerdi.”

AKP iktidarlarının yaptıkları hizmetleri de özetle dile getiren Şahin, “Ekonomik standartlarımızı iyi noktaya getirdik. Kişi başına düşen milli gelirin yükseltilmesinden olsun, yüzde 63’lerde olan faizin yüzde 6’lara düşürülmesinde olsun, Merkez Bankası’ndaki döviz rezervlerinden olsun, demokratik atılımlar olsun, 288 milyar olan ekonomik büyüklüğün 700 küsur milyar dolarlara çıkarılması olsun her alanda gelişme sağladık” ifadelerini kullandı.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanı Kerem Aktan ise, dernekleri hakkında bilgi aktarıp, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız