SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hababam Malatya Lisesi'nde

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:38:29
Hababam Malatya Lisesi'nde
A- A+ PAYLAŞ

Hababam Sınıfı, Malatya Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. 

4. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’da bulunan Türk sinemasının unutulmaz yapıtlarından Hababam Sınıfı'nın oyuncuları, Malatya Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle söyleşi yaptı.

Hababam Sınıfı oyuncuları ilk olarak habersizce sınıflara baskın yaptı. Öğrencilerle sırada oturarak hatıra fotoğrafı çektiren oyuncular, Hababam Sınıfı film müziği ile birlikte okul bahçesinde top oynadı.

Hababam Sınıfı oyuncuları daha sonra öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi öncesi konuşan Malatya Lisesi Okul Müdürü Fevzi Kırık, Hababam Sınıfı oyuncularını ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hababam Sınıfı filmiyle ilgili kesitlerin izlenmesinin ardından sahneyi oyuncular aldı. Hababam Sınıfı oyuncuları Dilaver Gür, Ahmet Arıman, Ercan Gezmiş, Gazenfer Şener, Tayfun Akalın, Mehmet Çatay, Tuncay Akça, Dinçay Çetindamar ve Ümit Doğru, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, Hababam Sınıfı filminin kendilerine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Hababam Sınıfı’nın gülen çocuğu Tuncay Akça ise, “Hababam Sınıfı’nda ağabeylerimiz öğretmenleriyle dalga geçerken, ben de onlarla dalga geçtim” dedi.

Ayakkabı boyacılığı yaptığı dönemde Hababam Sınıfı filmine dahil olduğunu ifade eden Akça, “Ayakkabı boyarken, ağabeylerimi tırtıkladım. Ama en az parayı rahmetli Kemal Sunal veriyordu. Hababam Sınıfı'na ayakkabı boyacılığı yaparken tesadüfen girdim. Sonra ağabeylerimize verilen her cezada karşılarına geçip güldük” diye konuştu.

Akça, öğrencilere bir tavsiyede de bulunarak, “Tiyatro ve sinemayı hobi olarak yapın. Okuyun ve kendinize iyi bir hedef seçin. Ben sinema sanatçısı olmaktan gurur duyuyorum. Ama Türkiye’de aç kalırsınız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız