SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hababam Sınıfı 41. Yılında Malatya'da Buluşacak

0
Güncellendi - 2016-07-14 17:28:59
Hababam Sınıfı 41. Yılında Malatya'da Buluşacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’de ilk kez 38 yıl aradan sonra 4 yıl önce Malatya 3. Uluslararası Film Festivali’nde bir araya gelen Hababam Sınıfı, bir kez daha Malatya’da buluşuyor. Yeşilyurt Belediyesi’nin davetlisi olarak 16 Temmuz Cumartesi günü Malatya’ya gelecek olan Hababam Sınıfı oyuncuları, 41. Yılını Malatya’da gerçekleştirilecek bir etkinlikle kutlayacak.

Münir Özkul, Adile Naşit, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Tarık Akan, Ayşen Gruda, Şener Şen’in yanı sıra Malatyalı Dilaver Gür’ün de rol aldığı efsane kadrosuyla gönüllerde taht kuran Hababam Sınıfı’nın 41. Yılı, Malatya’da düzenlenen bir etkinlikle kutlanacak.

hababa112 oyuncu katılacak

Kutlamalar için filmde rol alan Mehmet Çatay, Ahmet Arıman, (Hayta İsmail) , Gazanfer Şener, (Kikirik), Teoman Ayık,  Tuncay Akça (Gülen Çocuk),  Ümit Doğru, Ercan Gezmiş, (Posta Rıza),  Faruk Şavlı, Bülent İyidiroğlu (Kalem Şakir),  Bülent Onaran(Palamut Recep) ve Yılmaz Kaya Malatya’ya gelecek.

18 Temmuz Pazartesi günü Sümerpark içindeki Açıkhava Sahnesi’nde oyuncuların katılımıyla serinin ‘Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı’ adlı filmi gösterilecek.  Film gösteriminin ardından Yeşilyurt Belediyesi tarafından oyunculara plaket verilecek.

Hababam Sınıfı oyuncuları 17 Temmuz Pazar  günü  MalatyaPark AVM’de düzenlenecek ‘Minder Sohbetleri’nde vatandaşlarla buluşacak.  Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu,  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı da ziyaret edecek olan Hababam Sınıfı oyuncuları, 19 Temmuz Salı günü Malatya’dan ayrılacak.

38 yıl aradan sonra Malatya’da buluşmuşlardı

Hababam Sınıfı’nın oyuncuları, filmin oyuncularından Dilaver Gür’ün girişimleriyle 38 yıl aradan sonra ilk kez 3. Uluslararası Malatya Film Festivali kapsamında Malatya’da bir araya gelmiş ve hafta boyunca birçok etkinliğe katılmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız