SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hababam Sınıfı' Geliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:53
'Hababam Sınıfı' Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında, efsanevi “Hababam Sınıfı” filminin öğrencileri bir araya gelecek. 

Yazar Rıfat Ilgaz’ın 1957’de kaleme aldığı, 1974 yılında Ertem Eğilmez’in sinemaya aktardığı "Hababam Sınıfı" filminin öğrencileri, 3. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’da bir araya geliyor. Hababam Sınıfı’nın Malatyalı öğrencisi Dilaver Gür önderliğinde bir araya gelecek olan ekibin Malatya’da buluşmasının nedeni ise, “Yaşam Boyu Onur Ödülü”ne "Mahmut Hoca"nın değer görülmesi. Rahatsızlığından dolayı törene katılamayacak olan Münir Özkul (Mahmut Hoca) adına ödülü, Hababam Sınıfı öğrencileri tarafından Özkul’un kızı Güner Özkul’a takdim edilecek.

Törene; Halit Akçatepe, Dilaver Gür, Ercan Gezmiş, Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Ergun Sözen, Cafer Dere, Tuncay Akça, Tayfun Akalın, Dinçay Çetindamar, Mehmet Çatay, Gazanfer Şener, Ümit Doğru ve Faruk Şavlı katılacak, ayrıca festival kapsamında Dilaver Gür’ün kişisel arşivinden gün ışığına çıkacak Hababam Sınıfı fotoğraflarından ve afişlerinden oluşan “Hababam Malatya’da Sergisi” ise Malatyapark AVM’de gezilebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız