SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hababam Sınıfı" Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:32:03
A- A+ PAYLAŞ

3. Malatya Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya’ya gelen Hababam Sınıfı oyuncuları, Malatya Park AVM’de Hababam Sınıfı Fotoğraf Sergisi’nin açılışına ve söyleşiye katıldı. 

''Hayta İsmail'' lakaplı Ahmet Arıman, Hababam Sınıfı filminde ''ufaklık'' olarak tanınan Tuncay Akca, "Güdük Nemci" lakaplı Halit Akçatepe, "Postal Rıza" Ercan Gezmiş ve daha birçok oyuncu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Park AVM ortaklarından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Malatya Park AVM Genel Müdürü Ali Günaçar’ın plaket verdiği Hababam Sınıfı oyuncuları, kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldı.

Vali Vasip Şahin, yaptığı konuşmada, yaklaşık 40 yıl önce çekilen ve büyük beğeniyle izlenen Hababam Sınıfı filminin oyuncularını 3. Malatya Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

VALİYİ ZİYARET..

Film festivali nedeniyle Malatya'da buluşan Hababam Sınıfı oyuncuları, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.

3. Malatya Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya’ya gelen Hababam Sınıfı oyuncuları ''Hayta İsmail'' Ahmet Arıman, ''Ufaklık'' Tuncay Akca, "Güdük Necmi" Halit Akçatepe, "Postal Rıza" Ercan Gezmiş ve daha birçok oyuncu, Malatya Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti.

Vali Şahin, Hababam sSınıfı oyuncularını 3. Malatya Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya’da görmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, “40 yıldır Hababam Sınıfı’nın aynı heyecanla birkaç kez izlenmesi önemlidir. Malatya’da toplanmanıza vesile olduysak biz de memnun olduk. Hababam Sınıfı oyuncularını burada görmekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Hababam Sınıfı oyuncularından Dilaver Gür ise, “Hababam Sınıfı oyuncularını yıllar sonra Malatya’da topladığım için onur duyuyorum. Münir Özkul’a yaşam boyu ödülü verilmesi de önemlidir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız