SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hababam" Tek Ayak..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:32:59
A- A+ PAYLAŞ

3. Malatya Uluslar Arası Film Festivali kapsamında 38 yıl aradan sonra Malatya’da buluşan “Hababam Sınıfı” Mahmut Hoca’nın verdiği tek ayak üzerinde durma cezasını sahneledi. 

Malatya’daki etkinlikler çerçevesinde Gözde Kışla Hastanesi'ni ziyaret eden Hababam Sınıfı’nın üyeleri, hastane personeli ile tek ayak üzerinde durdu. Filmin sahnesinde olduğu gibi Hababam Sınıfı öğrencileri ve hastane personeli tek ayak üzerinde dururken, filmde bacaksız lakaplı sinema oyuncusu Tuncay Akça, tek ayak üzerinde duranların karşısına geçerek, meşhur kahkahasını attı.

Meşhur kahkahadan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Akça, “Her yerde çok hoş karşılanıyoruz. Malatyalılar misafirperver insanlar. Bizim Anadolu insanımız hep böyledir. Festival çerçevesinde Malatya’da her yeri geziyoruz. Biz onlardan çok memnun olduk, inşallah onlarda bizlerden memnun kalmışlardır” dedi.

Malatyalıların çok değerli ve misafirperver olduklarını ifade eden Akça, “Rahmetli Kemal Sunal iyi bir Malatyalıydı. Ama çok kişi onu Yozgatlı olarak biliyordu. Malatyalılar çok misafirperver ve değerli insanlar. Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, rahmetli Kemal Sunal ve İlyas Salman ağabeyimiz hepsi samimi ve içten insanlar. Kemal ağabey bütün filmlerinde bizlerin oynamasını isterdi ve insanları bire bir hoş karşılardı. Biz Türkiye’ye mal olmuş sanatçılarız. Kemal Ağabey de öyleydi” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız