SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hababam Tenis Oynarsa!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:32
Hababam Tenis Oynarsa!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bulunan Hababam Sınıfı oyuncuları, sokak tenisi programına katıldı. Tenis oynarken filenin üzerine düşen oyuncu Tuncay Akça kaza atlattı. 

Malatya 4. Uluslararası Film Festivali’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen Hababam Sınıfı oyuncuları, İnönü Kapalı Çarşısı üstündeki sokak tenisi programına katıldı. Yoğun ilgi gören oyunculardan Tuncay Akça, filenin üzerine düşerek kaza atlattı. Kazadan sonra sahayı terk eden Tuncay Akça, “Olayı her halde çok ciddiye aldım. Ciddiye aldığım için bir uçuş, düşüş yaptık. Bu da herhalde bize Cüneyt abiden kaldı. Sert yer olduğu için ani hareketle kendimi yerde buldum” dedi.

Hababam Sınıfı oyuncularından, Tenis Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Dilaver Gür ise, “Oyuncuların bir parçası olarak ben ve Hababam Sınıfı oyuncularının 8’i burada. Sokak tenisine renk kattıkları için Hababam Sınıfı oyuncularına teşekkür ederim” diye konuştu. 

Oyunculardan Tayfun Akalan da, “Bu yıl Malatya 4. Uluslararası Film Festivali’nin Kemal Sunal anısına düzenlenmesi ayrı bir renk ve anlam kattı. Bizler de Malatya’da etkinliklere katılıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada sokak tenisi programına katılarak bir süre tenis oynayan Vali Vasip Şahin yaptığı konuşmada, “Amacımız hem Malatya’yı tanıtmak hem de Hababam Sınıfı oyuncularını Malatyalılar ile tanıştırmaktır. Tenis sporunu sevdirmektir. Hepsini bir arada bir faaliyet içerisinde gerçekleştirdik” diyerek, Hababam Sınıfı oyuncularına etkinliklere katıldıkları için teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız