SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hababam- Turan Emeksiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:33:18
A- A+ PAYLAŞ

Turan Emeksiz 77'liler Derneği, Malatya Uluslararası Film Festivali için Malatya'ya gelen Hababam Sınıfı efsane ekibi onuruna çiğköfte partisi düzenledi. Hababam Sınıfı’nın ziyaretinin, bu filmlerin vazgeçilmez oyuncusu Kemal Sunal’ın doğum gününe rastlaması nedeniyle sanatçının anısına doğum günü pastası kesildi. Turan Emeksiz 77’liler Derneği’nin bu sürprizi Türkiye’yi güldüren usta oyuncuları hem mutlu etti hem de hüzünlendirdi. 

Malatya Film Festivali kapsamında ekibin Malatyalı oyuncusu Dilaver Gür’ün organizasyonu ile 38 yıl aradan sonra Malatya’da buluşan Hababam Sınıfı filmlerinin 15 oyuncusu ilk defa Malatya’da biraraya geldi. Oyuncular hem kendi aralarında hasret giderdi hem de Malatyalı sinemaseverlerle dolu dolu zamanlar geçirdi. 

Hababam Sınıfı oyuncularını çok memnun eden ziyaretlerden biri Turan Emeksiz Lisesi 77’liler Derneği’ndeki buluşmaydı. T.E.L. 77’liler Başkanı Abidin Bulucu’nun daveti üzerine derneği ziyaret eden oyuncular onuruna çiğköfte partisi düzenlendi, ardından Malatya Müzisyen Eğitimciler Derneği Başkanı Mehmet Balkış’ın Malatya türkülerinden oluşan müzik ziyafeti ile dolu dolu bir Malatya gecesi yaşadılar.

Kemal Sunal İçin Doğum Günü Kutlaması 

Gecenin en çarpıcı anı ise, ziyaret gününün Hababam Sınıfı’nın büyük oyuncusu Malatyalı Kemal Sunal’ın 68. doğum yıldönümüne rastlaması nedeniyle sanatçının anısına doğum günü pastası kesilmesi için hazırlanan pastanın Hababam oyuncularının huzuruna getirilmesi anıydı. T.E.L. 77’liler Derneği’nin bu sürprizi karşısında çok mutlu olan Hababam Sınıfı oyuncuları mutlulukla birlikte derin bir hüzün de yaşadılar. 

Pastanın mumlarını hep birlikte söndüren ve pastayı keserek dağıtan Kemal Sunal’ın oyuncu arkadaşları Malatya’da yaşadıkları bu sürprizi ve gecenin kendileri için unutulmaz anılar arasında özel bir yeri olacağını söylediler. 

Buluşmada bir konuşma yapan dernek başkanı Abidin Bulucu, Hababam Sınıfı oyuncularını Malatya’da görmekten ve ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek ‘Turan Emeksiz 77’liler olarak bizler Hababam Sınıfı ilk filmlerinin çekildiği ve yayınlandığı yılların lise öğrencisiyiz. Hababam Sınıfı bir okul filmi, biz de bir okul derneğiyiz. Hababam Sınıfı oyuncuları ekibin Malatyalı oyuncusu Dilaver Gür beyin gayretleri ile 38 yıl sonra ilk defa Malatya’da biraraya geldi. İnanıyorum su büyük buluşma Hababam tarihinde özel bir sayfa olarak tarihe geçecek. Bizler de 30 yılı aşkın süre sonra biraraya gelen Turan Emeksiz Lisesi’nin 77 yılı mezunları olarak benzer yönlere sahibiz. Bu anlamda Hababam Sınıfı’nın çok değerli oyuncularıyla ortak paydalara sahibiz. Davetimizi kabul ederek derneğimizi ziyaret eden ve üyelerimizle sıcak bir ortamda samimi bir sohbet gerçekleştiren misafirlerimize teşekkür ederiz’ dedi. 

Hababam Sınıfı oyuncuları adına konuşan ekibin Malatyalı oyuncusu Dilaver Gür ise, T.E.L. 77'liler Derneği Başkanı Abidin Bulucu'ya, yöneticilerine ve tüm üyelerine teşekkür ederek "Misafirlerimize Malatya'nın misafirperverliğini, samimiyetini yaşattınız. Siz de bir unutulmaz lise yıllarının anılarından ilham alarak biriraya gelmiş çok değerli bir ekipsiniz. Hababam Sınıfı oyuncularının, lise yıllarındaki genç ruhundan hiçbirşey kaybetmemiş T.E.L. 77'liler Derneği tarafından ağırlanması tüm arkadaşlarımızı mutlu etti. Çiğköfte partisi, Malatya müzik kültüründen çok güzel eserler ve efsane oyuncumuz Kemal Sunal'ın doğum günü olan bugün kesilen doğum günü pastası tüm arkadaşlarımızı hem duygulandırdı, hem hüzünlendirdi. Coşkuyu ve sevinci birarada yaşattınız bize. Şükranlarımızı sunuyoruz’ diye konuştu. 

Hababam ekibini Malatya'da toplamayı uzun süredir hayal ettiğini ve planladığını söyleyen Dilaver Gür ‘Bir vefa ve sanatçıyı onurlandırma hikayesi olan bu projeyi bu yıl gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Ama bu mutluluk sadece bana değil, tüm Malatyalılara ve elbette Turan Emeksiz Lisesi 77'liler Derneği'nin değerli yönetimine, üyelerine aittir" şeklinde konuştu...

Hababam Sınıfı’nın Turan Emeksiz 77’liler Derneği ziyareti MESD Başkanı Mehmet Balkış’ın söylediği Malatya türküleri ile sona erdi. Konukların, Malatya türkülerine ustalıkla eşlik etmesi T.E.L. 77’liler Derneği üyelerinden alkış aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız