SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hababam'dan Valiye Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:33:59
Hababam'dan Valiye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya 4. Uluslararası Film Festivali için Malatya’ya gelen Hababam Sınıfı Oyuncuları, Vali Vasip Şahin’i ziyaret ettiler. 

Valiliğe gelirken Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ile karşılaşıp, fotoğraf çektiren Hababam Sınıfı oyuncuları, Vali Vasip Şahin’i ziyaret edip, ona buket çiçek takdim ettiler.

Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, “Malatya 4. Uluslararası Film Festivali’nde bu sene özel bir programımız var. Kemal Sunal’ı anma etkinliklerimiz var. Bu anma etkinliklerinde, Hababam Sınıfı Oyuncularının olmaması düşünülemezdi. Sizlerin burada bulunması Kemal Sunal’ın daya iyi anlaşılması noktasında önemli katkı sağlayacaktır. Hababam Sınıfı belki binlerce kez gösterilmiştir. Yüzlerce kez izleyenler vardır. Ancak, her seyredilişte yeni bir haz bırakabiliyorsa, klasikleşmiş ve Türk Sineması’nın yüz akı olmuştur. Malatya 4. Uluslararası Film Festivali’nde Kemal Sunal’ın anılması ve bu festivale Hababam Sınıfı oyuncularının katılması ayrı bir renk verecektir“ dedi.

Hababam Sınıfı oyuncuları adına konuşan Dilaver Gür ise “Geçen yıl Malatya Uluslar arası Film Festivali’nde büyük üstad Münir Özkul için buradaydık. Bu yıl da Malatyalı hemşehrimiz, merhum Kemal Sunal için buradayız. Malatya denilince kayısı akla geliyor. Bundan sonra da Kemal Sunal ve Hababam Sınıfı deyince Malatya akla gelecektir. Malatya denilince Kemal Sunal ve Hababam Sınıfı akla gelecektir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız