SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haber Müdürünün Acı Günü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya yerel yayın yapan Er TV Haber Müdürü Selahattin Bayrak'ın babası Hasan Bayrak (73) toprağa verildi.

Rahatsızlığı sonucu vefat eden Hasan Bayrak için Malatya Şehir Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye AKP'li Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Mehmet Şahin, İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Malatya Eski Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, DSP İl Başkanı İbrahim Demirhan, CHP Eski İl Malatya İl Başkanı Celal
Berktaş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, kamu kurum yöneticisi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda basın-yayın kuruluşu yöneticisi ve gazeteciler katıldı.

Bu arada Malatya’da aylık yayınlanmakta olan Malatya Life Dergisi Sahibi Caner Mostur’un teyzesi Fevziye Demir (74) vefat etti. Uzun bir süreden beri rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 4 çocuk annesi Fevziye Demir için 15 Kasım 2010 Pazartesi günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazından sonra cenaze namazı kılınacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız