SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haberi Cenazeye Giderken Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:29:00
Haberi Cenazeye Giderken Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki 64. hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak yeralan AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, bakan olduğu haberini, şehit polis memuru Serdal Toprak'ın cenaze törenine katılmak için Doğanşehir ilçesine giderken aldı.

Tüfenkci, yaptığı açıklamada "Malatya’mızın partimizin kuruluşundan bu yana göstermiş olduğu desteklerden dolayı Malatyalı hemşerilerime, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem hep birlikte, milletle el ele vererek hedeflemiş olduğumuz, yakalamak istediğimiz hedefleri başaracağız. Türkiye'nin refahı, ekonomik durumu ve demokratikleşme noktasındaki gayretlerimiz inşallah bu hükümet döneminde de artarak devam edecek. Ben başta Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza ve bütün Malatyalı hemşerilerime tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah kazasız, belasız utandırmayacak bir hizmet etmeyi nasip etsin” dedi. 

Tüfenkci’yi ilk tebrik edenlerden birisi de, cenaze namazını omuz omuza kıldığı CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz oldu.

Tüfenkci, Pazartesi günü Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti ziyaretinde, Malatya'nın bakanlık beklentisi ile ilgili bir soruya, “Malatya, AK Parti kurulduğu günden beri bakanlık bekleyen illerden birisi. Tabi bakanlık beklentisi ilin ortak hareketiyle olur diye düşünüyorum. Bu ortak hareket ise ilin iş adamları, sivil toplum kuruluşları, cemiyetleri ile gerekli lobiler yapıldığı zaman olur. Malatya’nın bu dönem, geçen senelere göre daha fazla şansı olduğuna inanıyorum” yanıtını vermişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız