SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hacer Hanımın Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Ev kadını Hacer Karaçor, ikinci kişisel resim sergisini memleketi Malatya'da açtı.

Sabancı Kültür Sitesi Salonu'nda resim sergisi açan Hacer Karaçor, 40 adet tablodan oluşan sergisinde iki konuyu işlediğini, birincisinin sokakların boş kalması ve ikincisinin ise unutulmuş yaşlılar olduğunu söyledi.
Unutulmuş yaşlıları çizerek gençlerin yaşlılara karşı daha duyarlı olmaları için fırça salladığına dikkat çeken Hacer Karaçor, sergisinin 19 Nisan akşamına kadar açık kalacağını söyledi.

1961 yılında Elazığ'lı bir ailenin çocuğu olarak Malatya'da dünyaya gelen Hacer Karaçor, Malatya Sümer İlköğretim Okulu'nu tamamladı. Ortaokul ve liseyi dışarıdan bitiren Karaçor, evli ve 4 çocuk annesi.

Bursa'da yaşamını sürdüren ve Bursa'da ilk kişisel sergisini açan Karaçor, ikinci kişisel sergisini Malatya'da açtı. Ev kadını olan Karaçor'un kendi atölyesinde, kara kalem, desen, yağlı ve pastel boya resim çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız