SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hacettepe İle 4'üncü Randevu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:06:56
Hacettepe İle 4'üncü Randevu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta maç fazlası ve averajla lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, Ankara ekibi Hacettepespor ile ligde dördüncü kez karşı karşıya gelecek. 

Zirve yarışını sürdüren ve şampiyonluk yolunda yara almak istemeyen Yeni Malatyaspor ile orta sıralarda bulunan ve Play-Off ümidi olan Ankara temsilcisi Hacettepespor, ligin 30. haftasında Cuma günü 13.30'da Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 

Kadrosundaki 4 futbolcusundan yoksun olarak Hacettepespor karşısına çıkacak olan sarı kırmızılılar, uzun süre ayrı kaldığı seyircisinin desteğiyle rakibini sahasından eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. 29. haftayı bay geçen ve liderliğini sürdürmek isteyen Yeni Malatyaspor, rakiplerinin eksik maçlarını tamamlamaları halinde de liderlik koltuğunda oturmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen ve aldığı istikrarsız sonuçlarla hanesine 36 puan yazdırabilen Ankara temsilcisi ise, Yeni Malatyaspor deplasmanından puan ya da puanlar çıkarıp, Play-Off ümitlerini ilerleyen haftalara taşımanın planlarını yapıyor. Play-Off potasından sadece 7 puan geride bulunan mor beyazlı ekip, 10. sırada yer alıyor. 

-Sahasında bir mağlubiyeti var-

Aldığı cezalar nedeniyle uzun süredir taraftarın yoksun mücadele etmek zorunda kalan Yeni Malatyaspor, Tarsus İdman Yurdu deplasmanına da alınan karar gereği taraftar götürememişti.

Hacettepespor maçıyla birlikte taraftarlarıyla yeniden buluşacak olan sarı kırmızılılar, sahasında oynadığı 13 karşılaşmada 28 puan toplayarak, Pendikspor'dan sonra sahasında en çok puan kazanan takım oldu. 

Malatya İnönü Stadı'nda oynadığı karşılaşmalarda, taraftarlarının da desteğiyle istediği sonuçları alan Yeni Malatyaspor, zirve yarışını sürdürdü. Sarı kırmızılı takım, evinde oynadığı 13 karşılaşmada 8 galibiyet, 4'de beraberlik aldı. Yeni Malatyaspor, sahasındaki tek mağlubiyetini İzmir ekibi Menemen Belediyespor'a karşı 2-02lık sonuçla aldı. 

-Deplasmanda kükrüyorlar-

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 36 puanla 10. sırada yer alan Hacettepespor, 36 puanın 21'ini deplasmanlarda topladı.

İstikrarsız sonuçlar alan Ankara temsilcisi, deplasmanda oynadığı 14 karşılaşmada 6 kez galip gelmeyi başardı. 3 karşılaşmada eşitliği bozamayan Hacettepespor, 5 karşılaşmayı ise kaybetti. 

Deplasmanda Menemen Belediyespor'dan sonra en çok puan toplayan takım unvanına sahip olan Hacettepespor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'dan sonra en çok gol atan takım oldu. 

-Dördüncü randevu-

Yeni Malatyaspor ile Hacettepespor, Spor Toto 2. Ligde dördüncü kez karşı karşıya gelecek. 

İki takım daha önce 2010-2011 sezonunda aynı grupta yer almıştı. Sezonun 10. haftasında Ankara'da oynanan karşılaşmayı Hacettepespor 3-1 kazandı. Aynı sezonun ikinci yarısında 27. haftada Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma ise, 2-1 Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Yeni Malatyaspor ile Hacettepespor arasında bu sezonun 11. haftasında Ankara'da oynanan karşılaşmayı ise, Yeni Malatyaspor, İrfan Başaran ve Aydın Çetin'in golleriyle 2-0 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız