SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hacıbaba İstanbul'da

A- A+ PAYLAŞ

Sektördeki 70 yıllık tecrübesiyle Hacıbaba Kervansaray Malatya Sofrası artık İstanbul’da… Hacıbaba Malatya Sofrası’nın İstanbul şubesi Bakırköy İncirli Caddesi’nde hizmete açıldı.

Anadolu Türk Mutfağının güçlü temsilcilerinden olan ve 70 yıllık bir geçmişe sahip olan Hacıbaba Malatya Sofrası Bakırköy şube açılışına, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, TÜRES Başkan Yardımcısı Ali Tatlıdil, Malatya’nın tanınmış iş adamlarından Hikmet Tanrıverdi, TAF Başkanı Yalçın Manav, AKP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Oğuz Satıcı başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk ile Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in açılış kurdelasını birlikte kestiği yeni şubede, birbirinden leziz yemek çeşitleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Malatya’nın lezzetli yemeklerini özenle İstanbul müşterilerine sunmak için çalışan üçüncü kuşak yöneticisi Mehmet Zeki Saygı, hedeflerinin İstanbullu lezzet tutkunlarına farklı tatları sunmak ve iz bırakmak olduğunu söyledi.

Günlük servis hizmetlerinin beraberinde toplu yemek organizasyon hizmetlerinin de bulunduğunu ifade eden Saygı, “İstanbul’da Malatya’nın ve devlet ricalinin sürekli organizasyonları oluyor. Hacıbaba Malatya Sofrası olarak bu tarz organizasyonlara da açığız” dedi.

Malatya çevresinin fırın yemekleri konusunda farklı lezzetler sunduğunu, kendilerinin de bu lezzetleri İstanbul’da en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyleyen Mehmet Zeki Saygı, “Malatya mutfağını öne çıkaran özellik, kuzu dolması, kaburga dolması, kağıt kebabı gibi yemeklerin ve kuzu etlerinin odun fırınında islim sıcaklığında 12 saatte pişirilmesidir.” şeklinde konuştu.

Hacıbaba Malatya Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Saygı, “Malatya kebapları 12 saatte fırında pişer. Fırın yemeği sanata dayalı olduğu için çalışan çok önemli. Fırının önünde siz de pişeceksiniz ki, o yemek güzel ve lezzetli olsun…” diyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız