SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hacılar Çiçekle Karşılandı

0
Güncellendi - 2017-09-15 22:01:23
Hacılar Çiçekle Karşılandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan kutsal topraklara giden ilk hacı kafilesi Erhaç Havalimanı’nda Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Kadir Çelik ve Büyükşehir Belediye personelleri tarafından güllerle karşılandılar.

Kutsal topraklarda hac görevini yapan Türk hacılar, yurda dönüyor. İlk kafile Malatya’ya ulaştı.  Hac görevini yerine getirdikten sonra yurda dönen hacıları Malatya Erhaç Havalimanı’nda yakınları sevinç gözyaşları içerisinde karşıladı. Dini ibadetlerini tamamladıktan sonra yurda dönen Hacılar uzun süre yakınları ile kucaklaşarak hasret giderdiler.

Her Müslüman bu güzellikleri yaşamalı

Malatya Erhaç Havalimanı’nda sevdikleri tarafından karşılanan Malatyalı hacılar; kutsal toprakların her Müslüman tarafından mutlaka görülmesi gerektiğini belirten hacılar; “Mekke ve Medine’deki duygu yoğunluğu çok farklı. Devletimiz, Milletimiz ve bütün Müslümanların huzuru ve refahı için dua ettik. Bu güzel karşılamadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz. Allah her Müslüman’a bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin” şeklinde konuştular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız