SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hacılar'da Abdal Musa Lokması

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:47:51
Hacılar'da Abdal Musa Lokması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Hacılar köyünde “Abdal Musa Birlik Lokma” etkinliği yapıldı. 

Köy meydanında gerçekleşen Birlik Lokma Gününe CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş ile kalabalık bir topluluk katıldı. CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Hekimhan hiç bir ayrım yapmadan dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeden bir arada yaşayan bir ilçemiz. Çünkü Hekimhan’da kimse kimseyi dışlamaz hor görmez, hor görmez benim gibi yaşayacaksın dayatması yapmaz. Hoşgörü içerisinde herkes inandığı gibi yaşar, özgürce yaşar, özgürce direnir, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesinedir” dedi.

Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Kiraz, “Bir yerel seçime doğru yaklaşıyoruz. Değişen yasa ile farklı bir Hekimhan olacak, Güzelyurt’tan Hasançelebi’ye, Kurşunlu’dan, Kocaözü’ne, Gimana’ya kadar her yeri Hekimhan Belediyesi yönetecek. Bugün Hekimhan Belediyemizin hizmetlerini olağanüstü çabasını hepiniz görüyorsunuz. Yine Güzelyurt ve Hasançelebi beldelerimizde bir köyden kent yarattılar. Her biri birbirinden başarılı belediye başkanlarımız var” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız