SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Haçlı Savaşları Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:12:23
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gaziantep’te düzenlediği ‘Ne Füze Ne Gözyaşı’ mitinginde “İsrail'i, NATO şemsiyesi altına alarak, Türkiye’nin eliyle İsrail'i koruyacaklar” dedi.

İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'nin Başbakan'ı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın BOP eş başkanlığı görevine dikkat çekerek, bu görevi kimin verdiğinin açıklanması gerektiğini söyledi. Kamalak, “Bu görevi kendisine aziz milletimiz vermedi, TBMM vermedi, eğer bizim bilgimiz dışında gizli bir toplantıda verildiyse TBMM bunu açıklamalıdır. Fakat bu görevi bize göre Erdoğan'a dış güçler verdi, kendisine üstün cesaret ödülü verenler verdi” dedi.

SP Genel Başkanı Prof. Dr. Kamalak, Türkiye’de bulunan 28 NATO üssü ve İzmir’deki karargahına ilaveten Malatya’ya füze kalkanı ve üç ile yerleştirilmekte olan Patriot füzelerinin 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirme amaçlı BOP projesinin tehlikeli bir aşaması olduğunu öne sürdü. Kamalak, “Gaziantep’te, Adana’da binlerce vatan evladının canlarını siper ederek kovduğu düşmanları, Patriot füzelerini şimdi AK Parti davetiye ile getiriyor. Peki bu füzeler kime karşı kullanılacak? İngiliz’e, Fransız’a, Alman’a, Amerikalı’ya karşı mı kullanılacak? Kime karşı? Yoksa Müslümanlara karşı mı kullanılacak. Haçlı savaşları günümüzde de devam ediyor. Fakat çok usta bir şekilde yürütülüyor. Bunu biz değil eski ABD Başkanı George Bush söyledi. Irak'ı işgal ederken bu yeni bir haçlı seferidir demiştir. Fransa Cumhurbaşkanı Libya'yı bombalarken, bunu ifade etmedi mi? YİK başkanımızın ifade ettiği gibi Suriye'den Türkiye'ye karşı bir tehdit yok. Dolayısı ile bu füzeler, patroitler asıl olarak İran'a karşı konuşlandırılıyor. İsrail kısa bir süre sonra İran'a saldırısa, onu korumak için bu füzeler koyulmak isteniyor. İsrail'i NATO şemsiyesi altına alarak Türkiye’nin eliyle İsrail'i koruyacaklar. Müslümanlar bir araya gelmek zorunda. Unutmayınız ki batıl zalim ancak güçten anlar. Sık sık hatırlattığımız gibi mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez, zalimleri diz çöktürmek için mazlumların ayağa kalkması gerekmektedir. Türkiye'den iki tren kalkıyor biri batıya haçlı zihniyetine kalkıyor diğeri İslam birliğine gidiyor. Siz hangi trene binmek istersiniz? Değerli kardeşlerim İslam birliğine giden trenin üzerinde Saadet Partisi Milli Görüş yazar. İslam birliği İslam ortak pazarı, İslam ortak para birimi, İslam kültürel işbirliği teşkilatı ve İslam Birleşmiş Milletlerini acil olarak kurmak zorundayız. Erbakan Hocamızın doğru söylediğini Hanslar, Abrahamlar anladı ama ne yazık ki İbrahimler ve Hasanlar anlamadı. Allah rahmet eylesin Erbakan Hocamız görevini hakkıyla ifa etti. Şimdi görev bizlerde ve sizlerle o bayrak mutlaka burçlara dikilmelidir” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gazianteplilerden oy vermeleri için söz istedi. Daha sonra, SP Gaziantep Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Genel Başkan Kamalak’a çiçek takdim edildi. Genel Başkan Kamalak, daha sonra miting alanından ayrıldı. Mitinge, SP Genel Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Manisa, Kilis, Şanlıurfa ve bir çok ilin il başkanları katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız