SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haçovalıların İzmir Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:09:22
Haçovalıların İzmir Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

İzmir' de yaşayan Haçovalılar’ın gecesinde İzmirli siyasetçiler Tepekule' de bir araya geldi. 

Malatya Haçovalılar'ın bir araya geldiği gecede CHP İzmir Milletvekilleri Erdal Aksünger, Musa Çam, Mustafa Moroğlu, PM üyesi Hüseyin Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve belediye meclis üyeleri Haçovalılar'ı yalnız bırakmadı. Gecede hemşehrileri adına açılış konuşmasını yapan Ekin Koleji sahibi Doğan Reşidoğlu, Haçovalılar olarak geçmişten bugüne eğitime ve aydınlanmaya verdikleri önemi anlattı. Reşidoğlu, Malatya Atalar Köyü Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı ((MATAV) aracılığı ile örgütlü güçlerini eğitime yönlendireceklerini belirtti.

CHP İl Başkanı Ali Engin de konuşmasında aydınlık yüzlü insanların kadın, erkek bir arada, elele vererek daha güzel yarınlar için çalışmasının en güzel örneğini sergileyen Haçovalılar'a teşekkür etti. Eğitim konusu gündeme geldiğinde okullara on milyon liranın üzerinde yatırım yapan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın akla gelen ilk isim olduğunu hatırlatan Haçovalılar, Başkan Tartan’a hemşehrilik unvanı verdiler. Haçovalılar’ın mert, yiğit ve aydın insanlar olduğunu çok yakından bildiği için hemşehrilik plaketinin kendisi için bambaşka bir anlam ifade ettiğini belirten Tartan duygulu anlar yaşadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız