SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Haddimizi Bilerek Oynuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:57
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Ramazan Kahya, "İç sahada taraftarımızın da desteğiyle gol atmak için bastırıyoruz ama haddimizi bilerek oynadığımız zaman puanlar alıyoruz. İnşallah bu haftada onu yapacağız. Taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz" dedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Kahya, "Allah'a şükürler olsun geride kalan 5 haftada 4 galibiyet aldık. Kaybettiğimiz Adana Demirspor maçını çok fazla konuşmaya gerek yok. Bir kaza oldu diyelim. Çünkü golü bulduktan sonra hemen şansız bir gol yedik. O gün şansımız pek yanımızda değildi. Sonuçta mağlup olduk" ifadelerini kullandı.

"Üst sıraları hedefliyoruz"

Kahya, ilk yarıda kalan iki haftada istedikleri sonuçları alıp, ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek istediklerini kaydederek, "Karşıyaka maçı bizim için çok daha önemliydi. Çünkü bizim rakibimiz. Allah'a şükürler olsun ki 1-0 galip geldik. Deplasmanda iyi oynuyoruz. Bu iyi gidişi içeride de yapmak istiyoruz. İçeride istiyoruz ama bir türlü iyi sonuçlar alamıyoruz. 6-7 maçtır çok iyi sonuçlar alamadık. Şimdi önümüzde iki maç var, alabildiğimiz kadar çok puan toplayıp, devre arasında da yapılacak takviyelerle inşallah üst sıraları hedefliyoruz" diye konuştu. 

"Haddimizi bilerek oynarsak, puan ya da puanlar alıyoruz"

Takım olarak hadlerini bilerek oynadıklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Saha zemini kötü. Kısıtlı bir kadromuz var. Biz haddimizi bilerek oynadığımız zaman her takımdan puan alıyoruz. 5-6 haftadır sahada ne yaptığını bilen bir Yeni Malatyaspor var. Çünkü haddimizi bilerek oynuyoruz. Haddimizi bilerek oynadığımız zamanda her takımdan puan ya da puanlar alabiliyoruz. Samsunspor maçında da bunu göstermemiz lazım. İç sahada taraftarımızın da desteğiyle gol atmak için bastırıyoruz ama haddimizi bilerek oynadığımız zaman puanlar alıyoruz. İnşallah bu haftada onu yapacağız. Taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

"Bizim ekmek paramız"

Kahya, takımda her futbolcunun elinden gelen mücadeleyi ortaya koyduğunu ifade ederek, "Benim burada yedinci yılım. Sahaya çıktığımız zaman sadece ben değil, bütün arkadaşlarım ellerinden gelen mücadeleyi veriyor. Herkes elinden geleni yapmak zorunda çünkü sonuçta bu bizim ekmek paramız. Herkes bu anlamda elinden gelen mücadeleyi ortaya koyuyor. İyi oynar, kötü oynar o ayrı ama sahaya çıktığı zaman elinden gelen mücadeleyi veriyor. Bizim ekmek paramız, herkes çıktığı zaman iyi mücadele etmek ister" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız