SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Haddimizi Bilerek Tırmanacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-2'lik galibiyetle sonuçlanan Orduspor karşılaşmasından sonra futbolcular Serkan Turhan ve Güven Gürsoy ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Hamzaoğlu, “Orduspor maçının zor olacağını biliyorduk. Ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Düşündüğümüz gibi de oldu. Arkadaşlarımız önemli ve anlamlı bir maçtan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Karşılaşma süresince tribündeki coşkulu destek arzu ettiğimiz şeylerdi. Futbolcularımı alınan galibiyet nedeniyle kutluyorum. Bundan sonra haddimizi de bilerek yukarılara çıkmak istiyoruz. Bu karşılaşmada futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadelesi oyunda bizleri sevindirdi. Karşılaşmada yenilebilirdikte , ama oyundaki mücadele ilerisi için bizleri sevindirmiştir. “ dedi.

İlk kez sarı kırmızılı takımın formasını giyen ve 2 gol atan yeni transferlerden Serkan Turhan’da basın toplantısındaki konuşmasında, “ Zor bir maç olacağını biliyorduk. Üstelik ilk yarının bitimine saniyeler kala kalemizde gol görmemiz ve soyunma odasına 1-0 yenik gitmek maçı daha da zora sokmuştu. Ancak ikinci yarıda ilk ve 2. golleri erken bulmamızla zor maçı çevirmesini bildik. 3 puanlı sistemde her an her şey olabilir. Kaybettiğinizde alt sıralarda yer alabileceğiniz gibi, alacağınız galibiyetle de ilk 6 için hesap yapılabilmektedir. Ben ilk kez Malatyaspor formasıyla mücadele ettim. Tabii kendi adıma yüzde 100 hazırım diyemem. Karşılaşma öncesinde ufak bazı ağrılarım vardı. Oyunun sonlarına doğru ağrılarım artttı. Hocamda oyuncu değişikliğine gitti. Tabii yerime giren Güven’de gollerden birine imza attı. Onun içinde çok iyi oldu. “ dedi.

Malatyaspor’un genç oyuncularından Güven’de “ Bu maçı kazanmak için çok çalıştık. Zor maç olacağını biliyordouk. Öylede oldu. Hocamın bana güvenerek oyuna aldığı için teşekkür ediyorum. Hocam geçtiğimiz maçta da oyuna alırkan ‘Golünü at gel’ demişti. 2 maçta da gol attım. Arkadaşlarıma mücadeleci oyunlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ
Bu arada Orduspor teknik direktörü Yücel İldiz’de basın toplantısında şunları söyledi:

“Bizim için çok önemli bir maçtı. Tabii Malatyaspor içinde sahalarında oynayacakları karşılaşmanın önemli olduğunu biliyorduk. Karşılaşmanın ilk yarım saatinde sahada etkili olan bizdik. İlk yarnının son çeyreğinde ortada geçen bir maçta son dakikalarda bulduğumuz golle öne geçtik. Ancak 2. yarıda enterasan şekilde 2 gol yedik ve daha sonrada toparlanamadık. Malatyaspor’a başarılar dilerim”

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız