SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Haddini Bildirmekle Yükümlüler!..'

A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Ömer Ekici, Adıyaman milletvekili Hüsrev Kutlu'nun Nemrut konusunda Malatya'ya "yakışıksız" İsrail benzetmesine sert tepki gösterdi ve AKP Malatya Milletvekillerini, bu kişiye "haddini bildirmeye" çağırdı.

Ekici, düzenlediği basın toplantısında "özetle" şöyle dedi:

"Dini istismar etmeyi siyasetin vazgeçilmezi olarak,bunu bir kültür ve yaşayış biçimi haline getiren AKP zihniyeti,dün ülke geneline başörtüsü mağduru olarak,kendisini vatandaşa sunarak,dini değerleri istismar edenler,bu istismarlarında sınır ve ölçü tanımadıklarını,bir kez daha kendi menfaatleri söz konusu olduğunda da kullanmaktan çekinmemişlerdir.

Aynı partiye mensup milletvekilleri,konu menfaat olunca nasıl çirkinleştiklerini bir kez daha kamuoyuna ibretle göstermişlerdir.

Ben Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu’nun bu çirkin benzetmesini nefretle kınıyorum...kınadığım gibi Malatya’nın bu şeklide aşağılanmasına ve rencide edilmesine göz yuman,sözüm ona Malatya’nın vekili olarak gönderdiğimiz,ama bırakın Malatya’nın haklarını korumayı, saldırıyı dahi engellemede ve tepki koymada aciz kalan AKP milletvekillerini de kınıyor,yazıklar olsun diyorum. Nemrudun varisi olduğunu iddia edenlere, Malatya’lıların aşağılanmasına göz yumdukları için.

Malatya kamuoyunda infiale neden olan ..karşısında hala özür dahi dilemekten imtina eden sadece “Maksadını Aşmış İfade”olarak savunan Milletvekili’ne, AKP’li vekiller haddini bildirmekle yükümlüdürler.

Aksi takdirde Malatya’lılar kendini savunacak güçtedir.Hem Adıyaman’ın Nemrudun varisine,hemde vekalet verdikleri ama vekaletin ne anlama geldiğini hala idrak edemeyen Milletvekillerinden bunun hesabını mutlaka soracaktır."

Ekici, yeniden gündeme gelen "Eve Dönüş" diye adlandırılan "af girişimlerine" de tepkisini, "Anlaşılıyor ki Başbakan’ın ABD’de Bush’la görüşmesinin ardından PKK’nın siyasallaşması ve Kuzey Irakta’ki Kürt devletinin tanınması sürecinin devreye sokulduğu bir döneme girmiş bulunuyoruz.

Biz MHP olarak önceden Başbakan’ın siyasi boyutu olan bir paket hazırladığını dile getirmiştik.Başbakan’ın aklında gizli bir mütareke var,demiştik.Bugün artık birçok şey netleşiyor.

Başbakan dağdaki teröriste siyaset yolunu açıyor,meclise davet ediyor.2003 yılında yaptığı ilk iş “Eve Dönüş Projesi” oldu.17 terörist döndü.Hapishaneler de ise 1800 terörist tahliye oldu.Bu şekilde 2003’te dağ kadrosunun eksiğini tamamlamış oldu.

Şimdi ise gaflet ve dalalet arasında ince bir çizgi vardır." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız