SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hadi Canım Sende!..'

A- A+ PAYLAŞ

CHP il başkanı Celal Berktaş'tan, İsmet İnönü'yü "Malatya'dan gelmiş celep"e benzeten Habertürk Gazetesi genel yayın yönetmeni ve grubun televizyon programcısı Fatih Altaylı'ya, İnönü'nün meşhur sözüyle yanıt geldi.

Atatürk'ün kıyafetlerinin sözedildiği programda, İsmet İnönü'nün kıyafetini eleştirirken, "Malatya'dan gelmiş celep" benzetmesi yapan Altaylı'ya yanıt veren Berktaş, şunları söyledi:

"Gazeteci-Yazar Fatih ALTAYLI, Yönetimindeki TV kanalında, Malatya ve İsmet İnönü hakkında fütursuz ve saygısız laflar etmiş.

Son günlerde Malatya’nın değerlerine hakaret adeta moda halini aldı!

Altaylı, İsmet Paşa’yı “Malatya’dan gelmiş celep” diyerek aklınca “Tİ”ye almış!

Cumhuriyet düşmanları, Atatürk’e methiyeler düzerek, O’nu yakın silah ve siyaset arkadaşları yolu ile eleştirme yolunu seçiyorlar! Sayın Altaylı da bu batağa düşmüş!

Bereket versin kendisini tanıyoruz!

Sitesinde SON ALDIĞI ARABA İLE İLGİLİ destan yazdırdığını,

Emrindeki bir gazeteciye İş ve Ekmek karşılığı, kendisi hakkında METHİYE DOLU ELEŞTİRİ yaptırdığını,

Cinayet kurbanı bir genç kızın sırtından TİRAJ ve İTİBAR kazanmak için cinayeti PROMOSYON haline getirdiğini,

Bu yolda (palavradan) ÖDÜLLER koydurduğunu,
Kimin Eşeğine binerse onun türküsünü söylediğini biliyoruz.

OYNAK BİR ÇENE, Bir adet TAMBUR, Tek paragraflık bir konu mankeni ile ürettiği MAGAZİNSEL TARİH’e kendisini fazla kaptırmış görünüyor!

İsmet Paşa’ya ve Malatya’ya DİL UZATMAYA cüret ediyor!
Bunu yaparken, birilerine GÖZ KIRPTIĞINI bilmediğimizi sanıyor!

İsmet Paşa böyle şeylere fazla itibar etmezdi!
“HADİ CANIM SEN DE” der geçerdi!

Kılık kıyafete aldırdığı da yoktu! Sayın Altaylı gibi En MARKA giyme şansına da hiçbir zaman sahip olamadı.

Bu arada CELEPLİK için de tespit yapalım.

HAYVANDAN AMA DAHA ÖNEMLİSİ İNSANDAN İYİ ANLARLAR!"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız