SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"'Hadi Oradan' Deyin!."

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Saadet Partili adaylar mahalle toplantıları ile esnaf ziyaretlerini sürdürdüler. 

Partiden çalışmalarla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Saadet Partisi (SP) Malatya Milletvekili adayları 12 Haziran seçimleri kapsamında Çarmuzu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle toplantısında vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, “9 sene zarfında gördük ki 3 kağıt ekonomisi devam ediyor. Nedir 3 kağıt ekonomisi? Faiz, borsa ve döviz. Ülkede yaşananları üst üste koyduğumuzda milletimiz “Oyumuzu Saadet Partisi’ne vereceğiz” diyor ki, hemen arkasından bastırıyorlar; “Efendim Saadet Partisine oy vermeyin. Onlar barajı aşamaz dolayısıyla oyunuz CHP’ye gider. Bunda iki türlü yalan var. Seçim kanuna göre bizim oyumuz az olursa ki elhamdülillah çok, biz kesin kez barajı aşacağız. Barajı aşamazsak, onların sözleri doğru çıkarsa oy AK Parti’ye gider CHP’ye gitmez. İki, madem biz barajı aşmayacağız, madem barajı aşamayacak kadar küçük oy alacağız, o zaman bizim bayraklarımız sizi niye ürkütüyor? Her yerde bayrak savaşları yaşanıyor. Bizim bayraklarımızı kolluk kuvvetlerinin desteğiyle indirip, yerine AK Parti’nin bayrakları asılıyor. Madem bizden korkmuyorsun, o zaman dudağın niye uçukluyor?” dedi.

Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Sertkaya ise, “12 Haziran,2da Saadet Partisine oy vereceğiz. Ve Saadet Partisi kadroları ne yapacak biliyor musunuz? 1996 yılında yaptığımız gibi rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın yaptığı gibi yine memura, işçiye, emekliye, çiftçiye yüzde 50’den yüzde 300’e varan zamlar yapacağız. Biz bunları kafamızdan ya da işkembemizden atmıyoruz. Biz milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisiyiz. Biz söz verdik mi, yerine getiririz. CHP’nin de, MHP’nin de, AK Parti’nin de hepsinin sicili bozuk. Sabıkları var ve sicili bozuk. Bizim ise alnımız ak. Bu partilere bize ikametgahını ve sabıka kaydını getire diyeceksiniz. Getiremezler, getiremeyeceklerde. 12 Haziran’da da gidip oyunuzu Saadet Partisi’ne verdiğinizde, onları işe almamış olacaksınız. “Hadi oradan” diyeceksiniz. Sizin bu işi yapma ehliyetiniz yok” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya 4. sıra milletvekili adayı Cumali Akça da, “Ne olursa olsun milli görüşü tekrar iktidara getirmemiz lazım. Eğer milli görüş Türkiye’de iktidar olmazsa, vallahi büyük İsrail kuruluyor. Bunun sorumlusu da Türkiyeli Müslümanlar olur. Yaşanılabilir bir Türkiye için, yeniden büyük bir Türkiye için, yeni bir dünya için inşallah 12 Haziran’da Saadet Partisine mührümüzü vuracağız ve 13 Haziran’da bütün Müslümanlar gülecek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı ve partililerle birlikte Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnaflar, milletvekili adaylarına dert yandı. Esnaflar, tapularının ve kanalizasyon giderinin olmadığını ifade ettiler. Bir esnaf, “Biz siyasetin tutarlı olmasını istiyoruz. Bize seçimden önce tapuların verileceğini söylediler. Seçime kısa bir süre kaldı, bekliyoruz. Ayrıca burada tuvalet sorunumuz var. Bu sorununda giderilmesini bekliyoruz” dedi.

Saadet Partisi daha sonra Sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen adaylar, seçim taahhütleri hakkında bilgiler verdiler. Esnaflar, adaylarla yakından ilgilenerek, sevgi gösterisinde bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız