SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafıza

0
Güncellendi - 2018-01-26 02:24:56
Hafıza
A- A+ PAYLAŞ

Ünlü bilim adamı Gordon Dunn (Martin Donovan), çığır açan bir keşif yapmış, insanların hatıralarını tıpkı bir video gibi oynatıp tekrar tekrar izlemelerini sağlayan bir aygıt icat etmiştir. Ancak kısa bir süre sonrasında gizemli bir şekilde hayatını kaybeder. Bu icattan çok etkilenmiş kişilerden biri olan Sam Bloom (Peter Dinklage), cinayetin ardındaki sır perdesini aralamak için makineyi alarak Gordon'ın yakınındaki insanların hatıralarını incelemeye başlar.

Vizyon Tarihi: 26 Ocak 2018

Yapımı : 2017 - ABD , Kanada

Tür : Bilim Kurgu , Dram , Gizem

Süre: 111 Dak.

Yönetmen : Mark Palansky

Oyuncular : Peter Dinklage, Julia Ormond, Martin Donovan, Anton Yelchin, Evelyne Brochu

Senaryo : Mark Palansky, Mike Vukadinovich

Yapımcı : James Reach, Trevor Waterson

Diğer Adı : Hatırlatıcı

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız