SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafızlık Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödül

0
Güncellendi - 2018-01-18 02:06:10
Hafızlık Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması'nda dereceye giren Darende Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi amacıyla Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu'nda tören düzenlendi.

Okul Müdürü Hikmet Altınok, törende yaptığı konuşmada, kent genelindeki 20 imam hatip ortaokulu içinde birinci olduklarını söyledi.

Öğrencilerinin başarıyla büyük gurur yaşadıklarını ve mutlu olduklarını ifade eden Altınok, öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve ailelerini de tebrik etti.

Törende daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, yarışmada kızlar hafızlık kategorisinde birinci olan Beyza Akdağ ile Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma kategorisinde üçüncü olan Abdussamet Karateke ve erkekler hafızlık kategorisinde ikincisi olan Serhat Önat'a ödüllerini verdi.

Törenin sonunda okul yararına düzenlenen kermesin de açılışı yapıldı.

Törene Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Arslan da katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız