SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafriyat Dökme Alanları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi görüntü ve çevre kirliliğine neden olan ve gelişigüzel dökülen hafriyatların önlenmesi için denetimlerini sıklaştırdı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şehir içinde görüntü kirliliğine sebep olan ve insan sağlığını olumsuz etkileyen hafriyat yığınlarının daha düzenli bir şekilde toplanması ve depolanması için yeni hafriyat döküm alanların belirlendiği ve bu alanların Doğu yönünde; MALET yanındaki boş alan ile Malatya Belediyesi Çöp Döküm Sahası, Batı yönünde ise Şehir Mezarlığı karşısındaki boş alanın olduğu ifade edildi.

Yapılan açıklamada sözkonusu yeni hafriyat döküm alanları dışında şehir merkezinde gelişigüzel hafriyat dökümü yapan kişi, kurum ve kuruluşlara 1.000 YTL ile 3.000 YTL arasında para cezasının verileceği bildirildi. Ayrıca, İnşaat faaliyetleri bir tüzel kişi adına yürütülüyorsa, bu tüzel kişi hakkında uygulanacak idari para cezasının üst sınırı 5.000 YTL olacak.

Daha güzel ve sağlıklı bir çevreye sahip olmak için tüm vatandaşların bu konuda duyarlı olmasının beklendiği belirtilen açıklamada, vatandaşların gelişigüzel hafriyat dökümü yapan araçları gördükleri takdirde plaklarını alarak Malatya Belediyesi Çevre Müdürlüğü’nün 325 10 46 numaralı telefonu ile BEYAZ MASA 153 numaralı telefonunu arayarak bilgi vermeleri istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız