SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafta Başına Kadar Kar Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:54:06
Hafta Başına Kadar Kar Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Salı gecesi başlayan kar yağışı aralıklı olarak devam ediyor. Yağışların haftaya Pazartesi gününe kadar sürmesi bekleniyor. Bu arada Malatya Belediyesi kent içinde kar mücadelesi için 50 ekip oluşturdu.

Kent merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle, özellikle ana caddelerde belediye ekipleri tarafından tuzlama ve kar küreme çalışması yapılırken, şehirlerarası yollarda da Karayolları ekiplerinin kar mücadelesi yaptıkları bildirildi.

Bu arada, Malatya Belediyesi'nin kar mücadelesi ile ilgili çalışmaları hakkında şu bülten yayınlandı:

"Salı günü akşam saatlerinde yağmaya başlayan ve Çarşamba günü yoğunlaşan karla birlikte Malatya Belediyesi, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Kar Temizliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Mehmet Mert, meteorolojinin yoğun kar uyarısının ardından Malatya Belediyesi Kriz Masası’nın toplanarak tedbirler aldığını belirterek, 11 Aralık Çarşamba günü sabaha karşı karla mücadele çalışmalarına başladıklarını kaydetti.  

530 personelden oluşan 50 ekip kurduklarını ve 7/24 çalıştıklarını belirten Mert, başta ana arterler olmak üzere cadde ve sokaklarda kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Kar temizliğine ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Başkan Yardımcısı Mert, “Kaldırımlarımızı ve yollarımızı belli periyotlarla temizliyor, tuzluyoruz. Bu çalışmalarımızı ana arterlerde daha sık yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları için ekiplerimiz gece de çalışıyor. 

Bu çalışmaların tamamında 65 araç kullanılıyor. Ekipler halinde oluşturduğumuz kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Maski, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yanı sıra Esenlik Şirketine bağlı toplam 530 personel katılıyor” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız