SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafta Sonu 6 Göletin Temelini Atacak

0
Güncellendi - 2016-03-22 01:43:08
Hafta Sonu 6 Göletin Temelini Atacak
A- A+ PAYLAŞ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 26 Mart Cumartesi günü bazı DSİ projelerinin temel atma ve açılışları için Malatya’ya gelecek. Programlara Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katılacak.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya’da yürütülmekte olan bazı DSİ projelerinin temel atma ve açılışları için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun 26 Mart Cumartesi günü Gümrük ve ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Malatya ziyaret programını gerçekleştireceğini söyledi. Bakan Eroğlu’nun ayrıca Malatya’daki yatırımlarla ilgili olarak istişare toplantısı ile birlikte AKP’nin İl Divan Toplantısı’na da katılacağı de belirtildi.

6 GÖLETİN TEMELİNİ ATACAK

Kahtalı’nın verdiği bilgiye göre; Bakan Eroğlu’nun Malatya’da katılacağı programda,  Hekimhan-Karadere, Doğanşehir-Elmalı, Darende-Ayvalı, Hekimhan Budaklı, Doğanşehir-Söğüt ve  Beylerderesi Göletlerinin temelinin atılması yanı sıra Hekimhan-Çanakpınar, Arguvan-Çavuşlar, Darende-Çınar, Hekimhan ilçe merkezi 3. Kısım, Kuluncak ilçe merkezi taşkın koruma projelerinin de temelinin atılacağı kaydedildi. Ayrıca Derme Sulaması Borulu Şebeke Filtreleme Tahliye Yapıları projesinin temeli de atılacak.  Bakan Eroğlu’nun açılışını yapacağı 4 adet taşkın koruma projesinin ise Darende, Yeşilyurt  ve Kuluncak ilçelerinde olduğu kaydedildi.

Bakan Eroğlu’nun Malatya programının ardından Elazığ’a geçeceği belirtildi.

Arşiv Foto: Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • bekir (8 yıl önce)
    malatya mütahhit teknik direktör ve müdürlerin staj yeridir.burada iş yapmayı öğrenirler.öğrenene kadarda ancak.hem işler biterse defalarca açılışlar olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    acilen malatya da su projeleri arttırılmalı kuraklık her geçen gün arttıyor bu konuda malatya toplumu bilinçlenmeli Yoksa o buz gibi sularımız yerle yeksan olacak eski pınarlar beton yığınlarınları arasında kaybolup gitti valla cennet şehir malatya yakında susuzluktan terkedilecek virane şehir olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (8 yıl önce)
    Sayının Bakanımız acaba yapımı dört yıldır biten ve suyu Karakaya barajına akan Turgut Özal Sulama Barajı ile ilgili bir girişimde bulunacak mı.Bırakıp kaçan uyduruk müteahhitler ile ilgili bir gündemi olacak mı? Bekleyip göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla