SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafta Sonu Kongreleri

A- A+ PAYLAŞ

Pir Sultan Abdal Derneği ile Türk Haber Sen ve Türk Büro Sen Malatya Şubelerinin olağan kongreleri hafta sonunda gerçekleştirildi.

PİR SULTAN DERNEĞİ..
Pir Sultan Abdal Derneği Malatya Şubesi yaptığı kongre ile yönetimini belirledi.

Pir Sultan Abdal Derneği’nin Yeşilyurt caddesindeki dernek binasında yapılan genel kurulunda yönetim için tek listeye oy kullanıldı. Yapılan genel kurulda Abbas Uğurlu başkanlığa getirilirken, yönetim kuruluna ise Zeynep Akın, Sevim Tuncer, Mustafa Karahan, Cemal Gürsel Akgün, Zülfikar Koşan ve Satılmış Kömüşdoğan seçildi. Denetleme kuruluna ise Zafer Dirican, Muharrem Yılmaz ve Enver Durdu getirildi.

TÜRK HABER SEN..
Kamu-Sen'e bağlı Türk Haber Sen Malatya Şube başkanlığına yeniden Akın Çelik seçildi.

Türk Haber Sen Malatya Şubesi'nin 3. olağan Genel Kurulu Büyük Düğün Salonu'nda yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde eski başkan Akın Çelik yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kuruluna ise Hasan Kınık, Aslan Çakır, Kemal Alakaş, Nurettin Yeşilada, Murtaza Asma ve Mustafa Satıcı getirildi.

Denetleme kuruluna, Ahmet Özmen, İsmail Yiğit ve Yusuf Korkut getirilirken, Disiplin kuruluna da Muharrem Yücel, Haluk Duran ve Hacı Bayram Yakan seçildi.

TÜRK BÜRO SEN..
Bu arada Kamu Sen'e Türk Büro-Sendikası Malatya Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde eski başkan Emin Göktaş yeniden aday oldu. Kongrede 110 delege oy kullandı. Emin Göktaş yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kuruluna ise, Hacı Sönmez, Hikmet Özbay, Mustafa Ertan, Tahsin Aktaş, Niyazi Kara, Bilal Berk getirildi.

Denetleme kuruluna, Celal Demirci, İhsan Akça, Bayram Daşcılar, Mehmet Emin Büyük ve Mustafa Karaduman seçilirken Disiplin Kuruluna ise, Hamdi Acar, Selami Karaca, Mesut Akgündüz, Ramazan Arıca ve Aziz Alıcı getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız