SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafta Sonu Su Kesintisi Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:06:33
Hafta Sonu Su Kesintisi Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Paşaköşkü bölgesinde sürdürülen boru değiştirme çalışması nedeniyle, Cumartesi ve Pazar günleri toplam 24 saat süreyle su kesintisi uygulanacağını açıkladı ve vatandaşları önlem alma konusunda uyardı.

Paşaköşkü Mahallesi İsmetpaşa Caddesi ve Milli Egemenlik Caddesi üzerinde yürütülen alt yapı çalışmaları kapsamında 29 Eylül Cumartesi günü eski 700’lük içmesuyu ana isale hattı iptal edilerek; yeni 700’lük çelik boru ile değiştirileceğinden bazı belde ve mahallelerde su kesintisi yapılacaktır. 

29 Eylül Cumartesi günü saat 08.00’da başlayacak olan ve 30 Eylül Pazar günü saat 08.00’e kadar devam edecek su kesintisi ile ilgili olarak; kesinti yapılacak belde belediyelere ve muhtarlıklara önceden bilgi verildiği, ancak vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için önceden gerekli tedbirleri almaları istendi. 

29.09.2012 Cumartesi günü 08.00 ile 30.09.2012 Pazar günü 08.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak yerler:

—H.Çiftliği Beldesi                                 

— Hidayet mah.

—Orduzu Beldesi                           

— Bentbaşı mah.

—Beylerbaşı mah.                                     

— Çarmuzu mah.                                           

—Göztepe mah.                                    

— İskender mah.

—B.Gazi mah.                                    

— Kaynarca mah.

—Tandoğan mah.(bir kısmı)                

 — Kiltepe mah.

—Selçuklu mah.                                    

— İlyas mah.

—Sancaktar mah.                          

— Akpınar mah.

—Ş.Fevzi mah.                                    

— Halfettin mah.

—Sarıcıoğlu mah.                           

— Y.Hamam mah.

—Taştepe mah.                                    

— Dabakhane mah.

—Melekbaba mah.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız