SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hafta Sonunda Yoğun İlgi

0
Güncellendi - 2017-10-15 02:03:28
Hafta Sonunda Yoğun İlgi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da Perşembe günü başlayan Malatya Tanıtım Günleri 15 Ekim Pazar akşamı sona eriyor.

ZİYARETÇİ AKINI..

Malatya Tanıtım Günleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezinde ilk günden beri yoğun ilgi gören Valilik standı, hafta sonunda Malatya’da görev yapan Merkez Valilerinden Halil İbrahim Daşöz ile halen Ankara’da görev yapan Vali Yardımcılarından Ahmet Sait Kurnaz’ı ve Bilal Bozdemir’i ağırladıktan sonra Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Canbay ve İlyas Tongüç’ü konuk etti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz da partililerle birlikte standı ziyaret ederek kendisine ikram edilen kayısı çekirdeği unundan yapılmış Malatya Kurabiyesi ve Arapgir’in Reyhan Şerbetine beğenisini ifade ederek nasıl imal edildiği hakkında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç’tan bilgi aldı.

Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar tarafından karşılanan konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken konuklar Malatya Tanıtım Günleri sayesinde Malatya hasretini giderdiklerini söyledi. Malatyalı Mülkiye Başmüfettişi Ali Çalgan’da standı ziyaret edenler arasındaydı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Başdanışmanı Gazeteci Can Pulak’ta Malatyalı İş Adamı Yaşar Öncan ile birlikte standı ziyaret ettiler. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal rahmetle yâd edildi. Malatya eski Milletvekillerinden Cemal Akın’da Valilik standını ziyaretinin ardından AKM’den ayrıldı.

Malatya eski Vali Doç. Dr. Ulvi Saran’ın eşi Ayşe Saran da ziyaretçiler arasında idi.

Bir ara Valilik standına gelen Arapgir Müzik ekibinin Klarnet Sanatçısı Birol Kömürcü ve Darbuka Sanatçısı Gökhan Kömürcü Arapgir ve Malatya Türküleri ile stand ziyaretçilerine yöresel türkülerden oluşan mini konser vererek coşkulu anlar yaşattı. Yoğun ilgi gören standın merkezin girişinde bulunması nedeni ile yeni ziyaretçilerin merkeze girişinde yığılmalara yol açtı.

Yoğun ilgi gösterilen standta ziyaretçilere bol bol Kayısı ürünleri, Tandır ekmeği, Malatya Peyniri, Kayısı tatlısı Kayısı çekirdeği unundan yapılan Malatya Kurabiyesi, Acılı ayran, Kayısı lokumuna, Aragir’in reyhan şerbeti ikram edildi.

Bir arada eğlenen ve hasret gideren Malatyalılar ikram edilen Yöresel Malatya ürünlerini tadarken müzik sayesinde ruhlarını da doyurdular.

Malatya Günleri etkinliği, Pazar akşamı sona erecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız